BREAKING NEWS

WOW!!! GAMBAR HOT NEELOFA BERSAMA KEKASIH BARU TERSEBAR..


Neloofa bikin panas lagi beb.. Kali ni mesti si Hans Isaac tu meroyan sakan bila tengok gambar "kekasih hati" terbaru Neelofa ni.. Bukan calang-calang orangnya tau lelaki disebelah Lofa tu.. Dah popular pun satu Malaya beb..

Inilah yang dinamakan tuah badan... Sapa sangka buah cempedak bertukar jadi nangka.. Sapa tahu dari karier biasa tapi mampu popular sekelip mata.. Hebat.., hebatt!!!

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|

4 ulasan :

  1. Fuyoo kalah Hans Isaac..congrats pakcik...

    BalasPadam
  2. sudah tukar ka

    BalasPadam
  3. Aku dah tahu dah apa sebab bini matyo marah ngan pakcik guard tu...sebab pakcik tu lebih layan dengan neelofa.

    BalasPadam
  4. eden lagi handsome kalau dapek den Nialofa tak payah kojo rumah. Masak masuh semua den buek......Nialofa terelentang yo kek katil....kalau longoh den picit lamo2 tak apo...pakai minyak gamat...oh semoga terlaksana cita-cita den. Den handsome jua leh la..ramai jugo mak we juasseh jeling kek den. oh nialofa

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online