BREAKING NEWS

TERKINI!!! SAYA DIFITNAH.. SPENDER ITU BUKAN SAYA PUNYA... - STOPA ALI


Gua difahamkan, individu yang didakwa pemimpin utama Pas didalam video terlampau bersama seorang wanita yang dipercayai tukang urut warga Thai yang tersebar semalam menafikan itu adalah dirinya..

Sumber memberitahu.., individu berkenaan mendakwa spender bersaiz triple XL yang dilihat dalam video berkenaan bukanlah miliknya..

Kalau korang masih ingat.., dulu skrip Anwar pun lebih kurang sama jugak.. Cuma bezanya, Anwar menafikan perut individu dalam video terlampau bersama Chinadoll yang tersebar dulu adalah perutnya..

Anwar dalam satu sidang media menjelaskan.., perutnya ada "six pac".., tapi perut lelaki bersama chinadoll dalam video tu agak buncit..


Sama lah jugak dalam kes Setiausaha Agung Pas ni beb.. Tapi kali ni spender pulak yang menjadi kambing hitam untuk menutup nafsu melampau dorang yang dilampiaskan ditempat yang tak sepatutnya..

Dengan info yang gua dapat ni.., gua terfikir spender jenis apa kah yang dipakai oleh Stopa Ali...

Kalau Anwar sanggup tayang perutnya di sidang media untuk membuktikan yang dia betul.., Stopa Ali patut bawak spender untuk ditunjukkan kepada media bagi membuktikan dia tak salah..

Cuma gua harap.., Pak Stopa jangan pulak bawak G-String dan mengaku dia pakai benda alah tu.. Muntah ijau gua nanti kalau terpaksa bayangkan Pak Stopa Ali pakai G-String...

Kalau korang nak tengok rupa G-String tu..., KLIK SINI ye... Huhuhuhuhu....

17 ulasan :

  1. Abih tu btul ler tu dienye vdeo..bis die sdri yg ckp tu bkn spender die..knapa die x ckp vdeo tu bkn die. ?
    Bkmne btul vdeo tu..enthlah..hnya allah sje maha mngthui..

    BalasPadam
  2. itu spander puak2 sulu kalau warna putih...hahaha

    BalasPadam
  3. habih kalo tak ngaku spender tu die punya.....habih tu apa sarong cempedak?

    BalasPadam
  4. Alahhai....jawapan standard lah tu nak cover line. Sendiri buat, sendiri tanggunglah. Tapi yang peliknya juak2 PR ni tak habis2 tuduh BN. Boss depa sendiri yang cirit tengah jalan, orang lain yang kena tuduh pulak. Apalah baral punya mentaliti....

    Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    BalasPadam
  5. Macam pernah tgk spender tu :)

    BalasPadam
  6. Aku pun pelik..knpe vdeo sex ni bru nk klua,sdngkn dh dkt plhan raya..politik yg kotor..bb2 sex je..msti phak pmbngkang..phk kerjaan cina sorng tu je.erm...aku rase negara aku yg pling truk dlm berpolitik...politik fitnah trlalu senang diprmainkn olh phk x brtnggjawab ats kpntingn Politik yg kotor..moga politik mcm ini akn hapus dri agamaku dan bangsaku Malaysia.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tanya amk, kenapa time pru baru nak
      keluarkan.........blogger umno tolong
      sampaikan pd rakyat je......nak harapkan
      paper serakah dgn keldaian memang tak
      kluar le,tak kan nak buka pekung sendiri.

      Padam
  7. Terbaik dari ladang PAS.... sesuatu yang pemimpin UMNO tak berani lakukan

    http://goo.gl/ZgX52

    BalasPadam
  8. Balasan
    1. haha....sarung tayar bigfoot pun boleh tu bro.....

      Padam
  9. hahaha cai pembangkang nak salah kan umno lah tu...dah pemimpin korang kaki sek nak buat macam mana kan..sorang tu pulak dicalonkan sebagai bakal pm..xkan kita nak biarkan bakal pm kita ada skandal...hancur negara bro.....stopa ali ni hmmm no komen lah....

    BalasPadam
  10. ABU..bertandinglah secara sehat..mengaibkan orang lain tak kira siapapon dia adalah perbuatan keji..ABCD!!!!

    BalasPadam
  11. 2 ekor monyet yang sebar video tu dah kantoi...orang PKR rupanya..ni kes rebut kerusi, video seks jadi sebaran..pastu Umno yang kena...

    walhal, dok sedap-sedap tuan badan...

    BalasPadam
  12. ITU SPENDER SUPERMAN PUNYA.....KALAU BETUL LAH KAMU BERZINA taNGGUNGLAH DOSA DI SISI ALLAH NANTI.....AKU MASIH INGAT TOK GURU AKU PESAN SESIAPA YANG BERZINA ALLAH AKAN MENCABUT IMAN DI DALAM HATI NYA......DAN SAMPAI SEKARANG AKU BERPEGANG KATA-KATA DAN PESANAN TOK GURU ITU......TOK GURU TU BUKAN NIK AJIS TOLOL.......TAPI TOK GURU SEJATI YANG IKHLAS DALAM MEMBERI NASIHAT.

    BalasPadam
  13. Marahkan nyamuk spender dibakar..sebab spender mcm kelambu wa tgk..

    BalasPadam
  14. Masyallah, macam blog lucah.
    Ingat Umno ingat Umporno

    BalasPadam
  15. dah buat tak ngaku..nak buat sembahyang hajat selamatkan stopa ali pulak...tengok nanti lagi banyak rahsia keburukan pas terkeluar

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online