BREAKING NEWS

[18SXX] PAKAI TUDUNG SAMBIL TAYANG G-STRING..


Apa korang rasa bila korang terserempak dengan fesyen terbaru wanita muslim macam gambar diatas..? Sesak nafas atau Sakit jiwa..?

Pada gua.., inilah yang dinamakan fesyen "suci dalam debu.." Fesyen ni sangat sesuai untuk pompuan muslim yang bertudung tapi tak tau kenapa Islam suruh pakai tudung tu..

Semua ni menunjukkan bahawa ada orang yang semakin jahil walaupun dunia semakin moden.. Bertudung tu hanya dianggap sebagai fesyen terkini je beb..

Semoga dihindarkan adik beradik kita beraksi macam minah kat dalam gambar diatas tu.. Dan semoga minah g-string tu segera sedar atas perbuatan memalukan beliau... Peace!!



p/s: Apa bezanya pakai tudung tapi tayang g-string dengan buat manifesto tapi hanya sekadar janji?? Jawapannya..., dua-dua hampeh beb!!! Hahahaha...

19 ulasan :

  1. sesat2x..me+ kn dosa org yg tertengok...

    BalasPadam
  2. Ponggong dia chantek pulak tu. Nampak gebu dan lichin.

    Sayangnya dia buat public advertisement pulak....

    BalasPadam
  3. Sebab dulu PAS kuat sangat marah perempuan baju kurung tak tutup aurat. Sekarang tutup aurat tapi seksi.

    BalasPadam
  4. Ni gmbar edit la bro

    BalasPadam
  5. JAngan tunjuk gambaq ni kat Nuar Berahi. Nanti dia naik stim, habis lubang yang ada kat depan dia nanti dia taram habih...kahkahkah...

    BalasPadam
  6. Iye ke gamba edit?. LANTAK DEPA LA BEB . sekali pandang ok. Dua kali pandang haram.

    BalasPadam
  7. Ek elek... korang buat malu2 pulak..

    Best pe tengok mcm tu..hehehe

    BalasPadam
  8. Ini semua salah UMNO... kata PAS

    BalasPadam
  9. Aku rasa Pondan la...mak nyah je yg suka pakai g-string hehe....

    BalasPadam
  10. Antantuya pakai g string la yg buat Najib mencanak stim batang kote....

    Nak suruh kak mah pakai? Kah kah kah

    Barai.....

    Aku Janji untuk di capati 1Mesia... Dengar boleh, percaya jangannnnn.....

    Najkb kuat kelentong. Macai kaki spin... Elok la tu.. Dua2 bahalol..

    Kah kah kah

    BalasPadam
  11. Woii, dah 3 hari 3 mlm post bontot ni.

    BalasPadam
  12. ha,kalau hampa semua nak tau nilah ajaran islam umno hadari

    BalasPadam
  13. Pe'ah bergetah13 April 2013 1:33 PTG

    Bak kata ustat ferarri: "rugi kalo tak tengok....!" hehehehew!

    BalasPadam
  14. adik korang ni kot...

    BalasPadam
  15. Jabatan Agama Islam lena huhuhu

    BalasPadam
  16. Orang malaysia tak pakai tudung camtu la...

    BalasPadam
  17. lau dapat bontot dia niiiii sedappp gakkkkkk

    BalasPadam
  18. dunia akhir zaman . tak baikk aib2 kn orgg . kubor msing2 , hrus tegur org cm nie ... lol .

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online