BREAKING NEWS

Hadi hanya layak jadi pencacai suruhan DAP je...

DAP mengulangi pendirian calon Perdana Menteri apabila menang Pilihan Raya Umum Ke-13 (PRU13) adalah seperti yang telah disepakati Pakatan Rakyat (PR) sebelum ini iaitu Anwar Ibrahim.

Setiausaha Agung DAP, Lim Guan Eng berkata, pihaknya telah bersepakat dalam memilih calon Perdana Menteri iaitu Anwar sendiri dan tiada perubahan dalam keputusan itu setakat ini.

Menurutnya, PR telah mempunyai kesepakatan dalam pemilihan calon pihaknya dan isu siapa menjadi Perdana Menteri tidak perlu dibangkitkan lagi.

"DAP tidak mempunyai calon sebagai Perdana Menteri walaupun Pas dan PKR telah mempunyai calon.

"Kita telah sepakat mengatakan Anwar menjadi Perdana Menteri, jadi kalau ada parti lain ada mahu mencalonkan pemimpinnya, itu terpulang.

"Apa yang penting, keputusan antara pemimpin yang sepakat memilih Anwar sebagai Perdana Menteri apabila PR berjaya menawan Putrajaya dan tiada perubahan," katanya.


p/s: Ah Beng pun tahu.., tunggang Anwar lagi sedap berbanding naik belakang Hadi.. Presiden Pas tu hanya layak jadi macai DAP je beb.. Hahahaha...

2 ulasan :

  1. dapig mmg nak nuor sbb rahsia dlm genggaman mereka. tu yg puak2 pas nak suh hadi jd pm. nak tgk dap punya reaksi. panas punggung ke tidak. puak2 pas pun bkn pcaya sgt nuor tu. tp sbb taat kat pok nik je. poknik pulak dah tua.mana reti bukak youtube tgk nuor berperang.. tu pasal duk sanjung lagi nuor..

    BalasPadam
  2. sebab apa dia tak mau...?

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online