BREAKING NEWS

WOW!! Diana Danielle dah HAMIL walaupun baru 16 hari kawin..


Gua salute betul kat Farid Kamil!! Walaupun beliau baru kawin 16 hari dengan Diana Danielle, pasangannya tu dikhabarkan dah HAMIL beb..

Wohaa!! Apakah rahsia yang diamalkan oleh pelakon lelaki popular tu yee? Makan obat kuat yang dijual dalam Haramkah agaknya kot?

Walau macam mana pun.., gua harap korang semua berpandangan positif dalam hal ni ye.. Tak baik kita berprasangka buruk terhadap orang yang baru 'bina masjid' kann..

Mungkin jugak pasangan ni dah angkat nikah awal-awal lagi tanpa pengetahuan umum.. Cuma dorang saja pilih untuk bersanding pada 3 November hari tu..


Apapun.., gua nak ucap tahniah pada Farid Kamil dan juga Diana kerana murah rezeki.. Ye lah kann.., ada sesetengah pasangan tu terpaksa tunggu bertahun-tahun baru nak hamil beb..

Kira murah rezeki lah dorang ni sebab terus dapat berita gembira tak sampai sebulan kahwin kann...

So.., all the best buat kedua selebriti ni... Semoga Farid dan bini dia bahagia hingga ke anak cucu dan harapnya berkekalan lah rumahtangga dorang... Aminnn..

2 ulasan :

  1. romen kuat la tu...

    BalasPadam
  2. NIKAH NOVEMBER 2012, BERSALIN MEI 2013... klau ikut kiraan x cukup bulan... pelik2...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online