SERAM!!! Penampakan JIN ISLAM ketika tunaikan UMRAH..

Posted by MPP On Jumaat, 7 September 2012 7 comments

Gambar diatas diambil ketika satu keluarga sedang mengerjakan umrah pada tahun 2010.. Yang jadi misterinya ialah, ada sorang lelaki berjubah hitam dibelakang dorang..

Mengikut penerangan sumber gambar ni, dorang kata sebelum pulang ke Malaysia, lelaki berjubah hitam dalam gambar tu langsung tak wujud.. Tapi ia jelas kelihatan selepas dorang sampai ke tanahair..

“Photo ini diberi oleh seorang rakan saya. Photo ini diambil semasa ahli keluarga mereka mengerjakan umrah.

Katanya semasa photo tersebut diambil, tiada imej lelaki berjubah hitam dan berselendang putih tersebut.

Tetapi bila pulang ke Malaysia barulah mereka perasan akan adanya imej lelaki tu. Kesian kedua-dua wanita dalam photo ni, ketakutan sampai demam-demam.“ kata beliau..

Persoalanya sekarang ni ialah.., siapakah lelaki misteri berjubah hitam tersebut? Betul ke dia muncul secara tiba-tiba atau memang tak sengaja dirakamkan?


Apapun.., kita semua kena akur.., banyak lagi misteri yang ada di Tanah Haram tu beb.. Mana tahu ada Jin Islam yang tumpang bergambar sama..

The truth is out there....

7 comments:

iklan travel berkata...

memang bisa saja terjadi, karena selain ada dunia manusia. dunia jin pun ada.

rakab berkata...

The truth is out there..??
banyak ler kau x file !

hehehe

Tanpa Nama berkata...

ntah2 mamat sekor tu nak menyelok saku ke apa ke..mana kita tahu..

Tanpa Nama berkata...

Dulu ingat lagi tak gambar syaitan yg di tgkap di gua hira'..rupa2nya edit photo jer..

AnaKeladi berkata...

. . . dan tidak Aku jadikan Jin dan manusia selain untuk beribadah untuk Ku . . . Firman AlLah

Rozaini.sani Sani berkata...

tak mustahil. maybe jin islam kot atau memang manusia betol. yg pasti kafir bukan islam tak akan dpt pijak marmar kwasan mesjidil haram tu...sy pernah dikejar pencuri pompuan arab jubah hitam nk curi dompet yg saya pegang....tok2 arab kat tepi tu nampak jerit suruh saya lari pijak lantai marmar mesjid haram tu cepat....sy pun lari dan dikejar minah arab jubah hitam tu, sy jejak jer lantai marmar mesjid haram tu....pompuan arab tu berhenti dan berpatah balik,,,,macam main2 pulak rasa time tu wpun tergetaq gak takut....tapi, tu la....kisah benar saya di kwasan mesjid haram.

Tanpa Nama berkata...

muka manusia normal je, knape smpi demam?

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online