BREAKING NEWS

Neelofa buat 'pembedahan' untuk tambah cantik..


Dah cantik, tapi still tak puas hati.. Maka terpaksalah buat pembedahan untuk bagi cantik lagi.. Kira ok lah tu beb.., nasib baik si Neelofa tu tak pakai susuk untuk kelihatan cantik..

Menurut sumber, Neelofa buat pembedahan untuk menghilangkan parut dibahagian dahi beliau.. Parut tu terhasil gara-gara Neelofa terjatuh masa dia kecik dulu..

Dan oleh kerana susah nak hilangkan bekas parut tu dengan alat solek, maka Mek Kelate tu pun memilih untuk buat pembedahan kecil di mukanya..


Kalau korang tenung betul-betul gambar - gambar diatas ni, korang akan nampak ada parut didahi Neelofa.. Gua syak parut tersebut lah yang membuatkan Neelofa rasa tak cantik..

Gua tak nak komen banyak-banyak sebab gua yakin Neelofa sendiri tahu apa yang baik untuk diri beliau.. Cuma jangan lah terlampau pentingkan kecantikan sampai lupa jatidiri sebagai anak dara melayu..

Semua pompuan nak cantik dan menarik beb.. Tapi kalau perangai buruk mengalahkan Mak Lampir, cantik macam mana pun tak guna jugak..

So all the best lah buat Neelofa.. Jangan lepas ni pi operate bahagian-bahagian yang tak sepatutnya pulak..

Elok-elok saiz 'buah kelapa dara'.., tup-tup tukar jadi saiz 'buah nangka'... Kacau tu beb!! Korang faham kan maksud gua? Hahahahahaha....

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online