BREAKING NEWS

HOT!!! Tuhan tanya parti apa bila mati nanti.. - Ostazah Abby


Kalau ikut perbualan Abby dengan 'peminat' dia dalam Twitter tu, dorang bercerita pasal mati.. Eloklah tu.., memang kita sentiasa disarankan supaya ingat mati..

Tapiii..., tak payahlah sampai persoalkan bila mati nanti Tuhan akan tanya parti apa? Tak ke bodoh namanya tu beb..

So.., dorang tu cuba nak bagitau.., kena masuk parti Pas supaya senang bila Tuhan tanya nanti.. Kan Pas tu dorang kata parti Isle.. Confirm pada dorang, Tuhan akan redha dengan ahli parti Pas..

Macam mana pulak dengan parti DAP? Adakah Tuhan akan redha pada ahli DAP hanya kerana dorang bersekongkol dengan parti Pas?

Lepas tu..., parti Tupperware nak kira macam mana pulak beb? Kesian ahli parti Tupperware sebab tak boleh masuk syorga macam ahli parti Pas..

Gua rasa lah kann...., makin lama semakin harubiru pemikiran Ostazah Abby tu beb.. Sebelum ni, dia kritik bekas Mufti Perlis.., sekarang dia cakap merapu mengalahkan ulamak tersohor lah pulak..

Minah tu ada masalah mental gamaknya..? Tak pun dia mengalami sindrom kurang kasih sayang akibat kehilangan suami di usia muda..

Kalau betul.., apa nak disusahkan.. Jumpa je Mat Sabu atau Badrulamin.. Dorang tu pakar selesaikan masalah kurang kasih sayang khususnya kepada bini orang..

Syaratnya pun senang jee.., kenalah terima 'kaunseling' dalam bilik Hotel... Hahahahaha...

7 ulasan :

  1. bingung sudah ostazah abby ni.mana ada parti lagi sesudah mati.

    BalasPadam
  2. kesian betul ostazah abby tu.bodoh tapi tak sedar yang dia tu bodoh.ada pula tuhan tanya pasal parti..bingung.

    BalasPadam
  3. yg bg jwapn pasal parti tu Abby ke Amin Sidik? Apsal Abby yg kena (hal parti)? Aku bukanlah peminat Abby. Tp nak kutuk pun biarlah ikut fakta yg dipaparkan.

    BalasPadam
  4. Abby Abadi? HAAAAIIIIIK PTUIIIHHHH.....

    BalasPadam
  5. ...@abby rm2500

    BalasPadam
  6. aha. pening den. semua benda tuhan tanya la. satu sen duit kau pun tuhan tanya mana kau gi belanja.

    BalasPadam
  7. ...Abby tengah pening kerana 'ketagihan' melampau...hu hu hu...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online