BREAKING NEWS

FUHHH!!! Gambar SEKSI Neelofa bersama "lurah dendam.."


Gua tak nafikan, mek kelate sorang ni memang cantik.. Tambah pulak bila beliau pakai pakaian warna merah terang macam ni, makin bertambah cantiknya..

Tapi yang 'spoil' nya.., terlampau seksi lah beb.. Sampai ternampak segala "lurah dendam" yang bisa membuatkan kaum lelaki berdarah hidung tanpa henti..

Kan lebih manis kalau Neelofa tutup sikit part 'lurah' tu.. Tak kurang kecomelan yang Tuhan anugerahkan tu rasanya kannn...

Apapun.., gua rasa mungkin Neelofa nak 'tonjolkan' aset dia sebelum berkahwin.. Lepas kahwin nanti, maybe dia hanya tunjuk pada encik suami dia je kot..

So.., good luck lah pada Neelofa ye.. Lurah ataupun tak.., semoga beliau sentiasa suksess dalam bidang yang beliau ceburi.. Peace!!





14 ulasan :

  1. tak cantik pon. rakyat kelantan tak bangga pon, mana2 negeri nak mengaku dia ni kelahiran korang, dipersilakan.

    perangai pun huduh.

    BalasPadam
  2. Balasan
    1. Mcm burit betina nie.. Jilat burit bru taw

      Padam
  3. btul...tak tau tang mana cantiknya....tgk die biase je

    BalasPadam
  4. Aku dh rasa la,,,tk kuat pun'''main diam,,,huhuhu

    BalasPadam
  5. kite pakat pegan n rogol rmai2

    BalasPadam
  6. ifoloklunakgrogol

    BalasPadam
  7. huk aloh...apa yg special sgt neelofa nih???SEKSI??MENGGODA??CANTIK???tggu la kalo pnjg umur dia umur 50thun ke atas..nk lg ke wt modal melancap korang??kecantikan hanya semntara jer...

    BalasPadam
    Balasan
    1. wanita perhiasan dunia..secantik cantik perhiasan dunia..adalh wanita solehah.

      Padam
  8. elok rogol lepas tu main tetek dia sampai lonseh

    BalasPadam
  9. neefola u r the best, i wish u can act in porn movie with 3 negro gangbang wow sure nice , dont care what they said u wear hot nad horny for yourself ok , try not to wear bra next time , with nipple pp un sure u gonna look very sexy babe

    BalasPadam
  10. Mcam apa ja! Mcm ni cantik? Sbgai seorang perempuan yang bermaruah tutup la apa yang disyariatkan untuk ditutup. Sekadar nasihat.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online