FUHHH!!! Gambar SEKSI Neelofa bersama "lurah dendam.."

Posted by MPP On Isnin, 10 September 2012 14 comments

Gua tak nafikan, mek kelate sorang ni memang cantik.. Tambah pulak bila beliau pakai pakaian warna merah terang macam ni, makin bertambah cantiknya..

Tapi yang 'spoil' nya.., terlampau seksi lah beb.. Sampai ternampak segala "lurah dendam" yang bisa membuatkan kaum lelaki berdarah hidung tanpa henti..

Kan lebih manis kalau Neelofa tutup sikit part 'lurah' tu.. Tak kurang kecomelan yang Tuhan anugerahkan tu rasanya kannn...

Apapun.., gua rasa mungkin Neelofa nak 'tonjolkan' aset dia sebelum berkahwin.. Lepas kahwin nanti, maybe dia hanya tunjuk pada encik suami dia je kot..

So.., good luck lah pada Neelofa ye.. Lurah ataupun tak.., semoga beliau sentiasa suksess dalam bidang yang beliau ceburi.. Peace!!





14 comments:

Tanpa Nama berkata...

tak cantik pon. rakyat kelantan tak bangga pon, mana2 negeri nak mengaku dia ni kelahiran korang, dipersilakan.

perangai pun huduh.

Tanpa Nama berkata...

Setuju

Tanpa Nama berkata...

btul...tak tau tang mana cantiknya....tgk die biase je

samad berkata...

dah barai dia ni kan..?

Tanpa Nama berkata...

Aku dh rasa la,,,tk kuat pun'''main diam,,,huhuhu

Tanpa Nama berkata...

Mcm burit betina nie.. Jilat burit bru taw

Tanpa Nama berkata...

kite pakat pegan n rogol rmai2

Tanpa Nama berkata...

nakjoin....

Tanpa Nama berkata...

ifoloklunakgrogol

mohd faisol berkata...

huk aloh...apa yg special sgt neelofa nih???SEKSI??MENGGODA??CANTIK???tggu la kalo pnjg umur dia umur 50thun ke atas..nk lg ke wt modal melancap korang??kecantikan hanya semntara jer...

Tanpa Nama berkata...

wanita perhiasan dunia..secantik cantik perhiasan dunia..adalh wanita solehah.

Tanpa Nama berkata...

elok rogol lepas tu main tetek dia sampai lonseh

Tanpa Nama berkata...

neefola u r the best, i wish u can act in porn movie with 3 negro gangbang wow sure nice , dont care what they said u wear hot nad horny for yourself ok , try not to wear bra next time , with nipple pp un sure u gonna look very sexy babe

Tanpa Nama berkata...

Mcam apa ja! Mcm ni cantik? Sbgai seorang perempuan yang bermaruah tutup la apa yang disyariatkan untuk ditutup. Sekadar nasihat.

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online