BREAKING NEWS

Mazlan Aliman suruh Ostad Azizan tunduk pada Pakatan Rakyat... Wakakaka...


Memang sengaja cari nahas betul lah Mazlan Aliman nih.. Gua rasa, dia belum kenal sapa sebenarnya Ostad Azizan di Kedah tu beb..

Kalau dengan Pok Nik dan Hadi Awang pun Ostad Jijan selamba je 'langgar'.., inikan pulak budak hingusan macam Mazlan Aliman tu..

Kita tunggu je apa jawapan dari Ostad Jijan pasal isu saham FGVH ni dalam tempoh terdekat.. Gua rasa mesti tercirit birit Mazlan kena taici mentadak nanti... Hahahahaha...

Pengerusi Persatuan Anak Peneroka Felda Kebangsaan (ANAK), Mazlan Aliman, yang juga ahli Jawatan Kuasa PAS Pusat dan Ketua Penerangan PAS Johor ,mencadangkan agar PKNK menjual semula saham FGVH yang dibelinya dan memohon maaf kepada rakyat.

PKNK telah membeli 500,000 unit saham FGVH peruntukan Kementerian Perdagangan dan Industri Antarabangsa (MITI) untuk kuota bumiputera pada harga RM4.55 beberapa hari yang lalu di sini

Pembelian saham itu bertentangan dengan pendirian PAS Pusat yang menolak FGV.

MB Kedah Azizan Abdul Razak sebagai pengerusi PKNK sepatutnya menghormati PAS Pusat dan NGO ANAK yang berjuang membantah penyenaraian FGV.

MB Kedah Azizan kini dilihat tidak menghormati polisi Pakatan Rakyat dan PAS sendiri apabila membenarkan PKNK membeli saham tersebut.

1 ulasan :

  1. ustaz azizan lagi cerdik..dia tahu saham tu boleh buat untung dia pun beli lah..mazlan tgh tension tu org pas sendiri yg beli saham fgv hahahahha

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online