BREAKING NEWS

Pakatan memang kuat tipu!! KBS nafi K-POP dibayar 2 Juta..

Dal Shabet.. Wohaa!!!!

Kalau tak menipu, bukanlah pencacai Pakatan namanya beb.. Dan kalau tak fitnah, rasanya tak lengkap KPI puak-puak penyokong Anwar yahudi tu semua..

Baru-baru ni anjing Pakatan menyalak kononnya Kementerian Belia dan Sukan bayar 2 juta pada kumpulan K-POP di HBN 2012.. Padahal bayaran untuk 3 kumpulan K-POP tu hanyalah 900k je.. Itu pun penaja yang bayar.., bukannya kerajaan..

Kat bawah ni ada press statement dari KBS.. Harap semua anjing Pakatan boleh tidur lena malam ni yee..



1 ulasan :

  1. selipar jepun4 Jun 2012 10:12 PG

    anjing2 pakatan tu mana blh tido lena selagi kerajaan tak ngaku yg bayar kat geng2 k-pop nu...diorang kan bukan nye tau apa pon...menyalak je tau le...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online