BREAKING NEWS

[VIDEO] Posing HOT yang memalukan mereka dan keluarga mereka...

Gua harap, pompuan kat luar sana boleh ambik pengajaran daripada video dibawah ni..

Bukan tak boleh kalau nak berposing depan kamera beb.., tapi agak-agaklah kalau nak tunjuk seksi punn..

Tengok-tengok tempat lah sama kalau nak beraksi kontrol cun..

Cantik macam mana pun tak guna beb kalau dah "terdedah kemaluan" di khalayak ramai macam awek dalam video ni..

Kan tak pasal-pasal berenang kuak lentang dalam air pancut tu.. Hahahahahaha....


3 ulasan :

  1. hak hak...ni la post ko yang paling best skali....

    BalasPadam
  2. Macam2 dunia ni...tu kes tak BER agak-agak!

    BalasPadam
  3. senyum kambing14 Jun 2012 3:26 PG

    emm media y sesuai utk si pervert
    emm. . sdp la bkwn ng pykong umno. .
    byk berita maksiat. . ptt blog ni dtkar name. .
    buang 'mpp' tarukk 'jknb'
    Jom Ke Neraka Bersama

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online