BREAKING NEWS

Awie dan Kristal gegarkan Putrajaya bersama Shabery Cheek..


Fuhh.., memang puas hati beb.. Gua baru je balik dari Konsert Gegar Olimpik "Clash Of The Centuries" sempena Himpunan Jutaan Belia 2012 di Putrajaya..

Konsert oleh kumpulan-kumpulan rock hebat tanahair ni adalah merupakan penutup kepada Program HBN 2012..

Dibarisi oleh Kumpulan Wings, Search, Kristal dan Azlan and the Typewritter, konsert Gegar Olimpik ni juga dihadiri oleh Menteri Belia dan Sukan, DS Ahmad Shabery Cheek..

Ditengah-tengah puluhan ribu belia.., Awie dan kengkawannya memang dah gegarkan Putrajaya dengan lagu-lagu "berhantu" dorang..

Kat sini gua kongsikan dengan korang gambar-gambar yang sempat gua ambil.. Malangnya, bateri kamera gua habis sebaik saja Amy dan Kumpulan Search perform.. Maaf yee..

Apapun.., Otai-otai rockers ni semua memang terbaekk!! Rock will never die beb... Teringat kembali gua nostalgia zaman muda-muda dulu.. Hahahaha...





















9 ulasan :

  1. teman suka bab search dgn wings tu je...hehehe...

    BalasPadam
  2. so,konsert sebegini boleh menambah keimanan dan jatidiri belia ke?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Entah la tanpa nama! hiburan je la halatuju belia kita nie.

      Padam
  3. rock will never die !! but BERUK ANWAR BIN IBRAHIM (BABI) will die !!

    BalasPadam
  4. Anon 28 Mei 2012 12:55 PTG

    Huishh mesti la x boleh. BERSIH 1,2,3 ja yg boleh tambah iman & jati diri belia kt Malaysia nih haha puihh!

    BalasPadam
  5. Awei kalau ikut bob, asiah mesti tambah iman dan jati diri seperti mat sabu bau burit mah dan kote bengkok china doll.99.9%video.besi.

    BalasPadam
  6. Rosak bani Melayu.. rosak.. tapi ada pulak yang menyokong dan berhujah mempertahankan pihak mereka.. jelas nampak tiada faedah lahiriah dan batiniah langsung..

    BalasPadam
  7. janji masam mu29 Mei 2012 11:28 PG

    Tanpa Nama says:
    28 Mei 2012 12:55 PTG
    so,konsert sebegini boleh menambah keimanan dan jatidiri belia ke?

    --------------------------------------------

    ala...yg dok tanya tu beriman sangat ke...habis tu yg dok melalak dan menganjing kat dataran merdeka..klcc tu hr boleh diangkat sebagai pejuang jihad ke..??

    BalasPadam
  8. Salam MPP,

    minta jasa baik MPP untuk link blog www.thekl-chronicle.blogspot.com ke blog MPP.

    Terima Kasih

    UMB WP

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online