BREAKING NEWS

Neelofa.., Perempuan Melayu Terakhir ????


Nak tergelak jugak gua bila baca tajuk majalah diatas tu berkenaan artis pujaan ramai Neelofa.. Betul ke Neelofa tu bijak kendali kontroversi beb?

Gua rasa, artis tu banyak timbulkan kontroversi dengan pakaian seksi serta posing maut beliau dalam majalah...

Kalau dah sengaja timbulkan kontroversi dengan pakaian seksi sampaikan jadi bualan satu Malaysia.., bukan bijak kendalikan kontroversi namanya tu.. Itu sengaja cari publisiti beb..

Apapun, gua teringat ada sorang member gua yang beria-ia labelkan Neelofa sebagai "Perempuan Melayu Terakhir"... Perghhh.., dahsyat dia punya taksub kat Neelofa tu..

Bagi gua.., definasi “perempuan melayu terakhir” disini adalah seorang perempuan melayu yang penuh dengan sifat kemelayuan, ayu dan bersopan santun dan lemah lembut...

So kalau nak kata Neelofa tu sebagai Perempuan Melayu terakhir.., errrrr..., jauh panggang dari api lah gamaknya ye tak?

Kalau "artis kontroversi mutakhir" tu boleh dipertimbangkan lah jugak... Hahahaha...

6 ulasan :

  1. Cehh... Perempuan Melayu Terakhir? OMG!!

    LANGSUNG TAK LAYAK! =_="

    BalasPadam
  2. saye hairan kenape sume begitu emosi dgn Neelofa..saya perhati pakaiany bukanlah yg paling daring di malaysia kut..kalau ada carta pakaian daring beserta dgn gambar saya rasa Neelofa x masuk top ten sbb kat luar sana byk lagi artis yg jauh lebih daring..sya pun peminat seni so sye pun tahu artis mana yg paling daring atau sebalikny...
    Dah dah pak blogger guna nama Neelofa utk dptkan trafik..kalau x minat jgn buat post mengenai Neelofa..nk tumpang kutuk sekaki la tuh..kutuk lah..selagi nyawa ditanggung badan..kutuklah

    BalasPadam
  3. anugerah skrin tv9931 Mei 2012 4:27 PTG

    Tanpa Nama says:
    31 Mei 2012 6:53 PG
    saye hairan kenape sume begitu emosi dgn Neelofa..saya perhati pakaiany bukanlah yg paling daring di malaysia kut..kalau ada carta pakaian daring beserta dgn gambar saya rasa Neelofa x masuk top ten sbb kat luar sana byk lagi artis yg jauh lebih daring..sya pun peminat seni so sye pun tahu artis mana yg paling daring atau sebalikny...
    Dah dah pak blogger guna nama Neelofa utk dptkan trafik..kalau x minat jgn buat post mengenai Neelofa..nk tumpang kutuk sekaki la tuh..kutuk lah..selagi nyawa ditanggung badan..kutuklah

    ---------------------------------------

    untung le neelofa...ada plak yang neroyan pasal kutuk awek melayu terakhir nie ye...

    BalasPadam
  4. x sesuai langsung dgn gelaran 2 kat dia.. dia ni popular dgn kontroversi murahan.. lakonan dia pun x seberapa

    BalasPadam
  5. harap dia ni jadi PENDEDAH AURAT WANITA MELAYU TERAKHIR la...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  6. menyampahnye la tgk si neelofa ni...gedik semacam je..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online