BREAKING NEWS

MURAH!!!! GRO RM10 di Ibu negara... Wohaa!!!!

Seramai 23 pegawai perhubungan pelanggan (GRO) warga asing yang ghairah menari atas pentas di sebuah kelab malam di Taman Prima, Selayang dekat sini semalam bertempiaran lari bagi menyelamatkan diri.

Sebelum serbuan pada pukul 1.30 pagi, sekumpulan pegawai dan anggota polis dari Cawangan Kongsi Gelap, Judi dan Maksiat (D7), Ibu Pejabat Polis Kontinjen (IPK) Selangor menyamar sebagai pelanggan.

Dalam serbuan itu, seramai 23 GRO berusia 19 hingga 39 tahun yang berpakaian seksi ditahan. Pelanggan yang berpuas hati dengan tarian setiap GRO itu hanya perlu membayar tip serendah RM10 bagi membeli kalungan bunga dan dikalungkan pada penari itu.

Ketua Operasi, Asisten Superintendan Azli Abu Shah berkata, semua GRO terbabit yang terkejut dengan kehadiran polis cuba melarikan diri melalui pintu belakang premis itu namun gagal kerana semua jalan keluar di kelab malam itu sudah dikawal.

1 ulasan :

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online