BREAKING NEWS

Gua doakan semoga Pok Nik cepat sembuh..

Gua dimaklumkan, rupanya 'wali PAS, Nik Aziz sedang dirawat di hospital Universiti Sains Malaysia Kubang Krian. Pok Nik katanya dimasukkan ke wad kerana mengadu keletihan.

Menurut apa yang disampaikan kepada gua, Pok Nik sudah pun dirawat di hospital berkenaan sejak 4 april lalu. Patutlah sejak kebelakangan ni senyap je cerita pasal Pok Nik 'kesayangan' seluruh ahli Umno tu.., sedang sakit rupanya..

Apapun gua doakan semoga Pok Nik Aziz cepat sembuh seperti sediakala dan dapat berpolitik lagi di negara ni. Serius beb.., tanpa Pok Nik, terasa sunyi dunia politik Malaysia.

Pok Nik dan politik adalah ibarat lagu dan irama.., mana mungkin ia dapat dipisahkan..

So kepada doktor yang merawat Pok Nik tu, usahalah yang terbaik demi kesihatan Pok Nik ye..

PRU dah nak dekat ni.., tak best la kalau Pok Nik tak turun memeriahkan kempen.. Betul tak? =)

3 ulasan :

  1. Eh? Nape masuk hospital kerajaan jugak, Pok Nik? Huhuu...

    BalasPadam
  2. Nak cepat sembuh tayang bendera PAS dpan mata NAjis, pasti melompat lah dio....atau nok cepat lagi bisik dio NAJIB serah TUN jdi PM!!!!

    BalasPadam
  3. al fatihah..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online