BREAKING NEWS

Wanita terangsang nafsu hanya dengan ayat power..

Hari ni baru gua tahu.., kumpulan wanita yang satu tu sebenarnya sangat mudah terangsang nafsunya bila terdengar ucapan berbaur seks..

Patutlah sangat laris jualan ubat menaikkan syahwat dan juga menambah tenaga batin didalam makalah-makalah yang mewakili kumpulan dorang..

Gua rasa, tak mustahil ada dikalangan dorang tu yang mencapai klimaks bila Menteri Pertahanan, Zahid Hamidi bergurau dengan dorang masa di bangunan Parlimen petang tadi..

Kalau macam ni keadaannya, patutlah jantan-jantan dalam Pakatan tu berstatus kabaret.. Hanya jantan kabaret saja yang mampu menangani gejolak nafsu wanita yang mudah terangsang dalam Pakatan..

Itu baru Zahid cakap bergurau.., gua tak berani nak bayangkan kalau Zahid Hamidi buat aksi seksis didepan wanita Pakatan tu semua..

Rasanya.., akan bergemuruh bangunan Parlimen tu dengan suara-suara ghairah wanita Pakatan,..terpekik dan terlolong menahan keinginan nafsu batin kalau Menteri Pertahanan yang macho tu buat aksi panas..

Cuba korang bayangkan Mak Lampir Zuraidah dalam keadaan macam tu.. Confirm mengigau korang malam ni... Hahahahaha


Aktivis hak wanita yang berada di bangunan Parlimen untuk berkempen bagi menuntut kerajaan yang bersih hari ini terkejut apabila Menteri Pertahanan Datuk Seri Ahmad Zahid Hamidi membuat gurauan berbaur seks.

“Pakai sarung tangan pegang isteri nanti tak terasa” kata Ahmad Zahid apabila aktivis wanita memberinya sepasang sarung tangan putih melambangkan tuntutan mereka mendesak supaya kerajaan bebas daripada gejala rasuah.

Seorang aktivis yang terdengar kata-kata Zahid itu kemudian secara serta-merta memuat-naikkannya di laman web rasmi Twitter Wanita Suara Perubahan, gabungan yang menganjurkan kempen berkenaan.

"Seksis!" ulas pengarah eksekutif Biro Bantuan Wanita Ivy Josiah melalui akaun Twitter beliau. Beliau turut berada dalam delegasi ke bangunan Parlimen itu.

Ivy memberitahu bahawa rakan sekerja beliau telah terdengar kata-kata Zahid itu dan kemudiannya melaporkannya di laman Twitter.

"Walaupun beliau bergurau, namun innuendo seksual seperti ini tidak boleh diterima ... ini adalah benar-benar kurang ajar. Kami agak terkejut," katanya.

1 ulasan :

  1. nk melawak pun jgn la kaitkan mak lampir sial tu. . .

    nasib baik aku baru jer tunaikan tggungjawab b4 baca artikel ni. . .
    klau tak confirm RPM aku bleh berat. . .

    pejuang hamas. . .

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online