BREAKING NEWS

SERAM!!! Penampakan wajah HANTU di sofa...


Penampakan wajah berupa manusia di Sofa telah menghebohkan laman Twitter dan Facebook semalam.. Ramai yang tak percaya dengan apa yang mereka lihat dalam gambar tersebut..

Jika dilihat dengan sekali pandang, mungkin korang tak akan nampak sebarang perkara yang aneh dan ganjil dalam gambar diatas tu..

Tapi kalau korang perhatikan dengan teliti di sofa berkenaan, korang akan nampak satu wajah yang menggerunkan..

Cuba korang perhati betul-betul dibelakang hujung sebelah kiri sofa berkenaan.. Apa yang korang nampak?

The truth is out there... huhuhuhuhu....

6 ulasan :

  1. Ada la Kjee.., kat tepi sebelah kiri tu.. Hihihi...

    BalasPadam
  2. Rumah Nuar kot? Hahahaha...

    BalasPadam
  3. kena zoom gambar dulu baru nampak lah,se

    BalasPadam
  4. Ada nampak.. tapi tak seram pun.. Biasa je..

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online