BREAKING NEWS

PANASS !!! Gambar Nora Danish lagi..


Panas.., asyik dan mengujakan.. Itu je yang boleh gua cakap tentang Nora Danish ni.. Rugi betul sapa yang 'lepaskan' pelakon cun ni dulu.. Rugi banget!!

Korang tengoklah sendiri gambar-gambar terbaru ni.. Gambar ni diambil di Majlis Doa Selamat dan Pelancaran filem AKU TERIMA NIKAHNYA yang dibintangi oleh Adi Putra dan Nora Danish.

Jom baca sikit sinopsis filem romantik drama ni..

Cerita tentang kepayahan seorang isteri yang sangat setia, Arlisa(Nora Danish) . Arlisa mengalami dugaan hebat apabila suaminya Johan lakonan Adi Putra ditimpa kemalangan.

Selepas kemalangan Johan telah hilang ingatan atau menghidap Selective Amnesia. Arlisa sedaya upaya menjaga suaminya yang hilang ingatan walaupun suaminya Johan tu tak langsung mengenali dirinya.

Arlisa mencuba untuk mengembalikan ingatan Johan dengan melakukan semula detik detik indah semasa mereka bahagia dulu.

Namun semuanya gagal mengembalikan ingatan Johan. Lagi dugaan perlu dihadapi oleh Arlisa ialah apabila Johan mula rapat dengan Suriya lakonan Mon Ryanti.

Johan makin selesa dan mesra di samping Suriya malah menyatakan hasratnya untuk menceraikan Arlisa kerana hatinya sudah terpaut kepada Suriya. Pergolakan yang semakin kencang itu memaksa Arlisa mengundur diri walaupun cintanya pada Johan tidak pernah berubah.

Alamak.., cerita pasal rumahtangga laa.. Ni dah kira di luar genre cerita wajib tonton gua.. Tapi Nora Danish punya pasal.., gua akan cuba beli DVD cerita ni nanti..


1 ulasan :

  1. Baik tgk gambar Nora Danish dari tgk gambar gay mcm Anwar...

    PUSAT KHIDMAT NURUL IZZAH SEKADAR HIASAN SEMATA-MATA!! Baca di sini!!

    http://apakecoh2.blogspot.com/

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online