PANASS !!! Gambar Nora Danish lagi..

Posted by MPP On Jumaat, 17 Februari 2012 1 comments

Panas.., asyik dan mengujakan.. Itu je yang boleh gua cakap tentang Nora Danish ni.. Rugi betul sapa yang 'lepaskan' pelakon cun ni dulu.. Rugi banget!!

Korang tengoklah sendiri gambar-gambar terbaru ni.. Gambar ni diambil di Majlis Doa Selamat dan Pelancaran filem AKU TERIMA NIKAHNYA yang dibintangi oleh Adi Putra dan Nora Danish.

Jom baca sikit sinopsis filem romantik drama ni..

Cerita tentang kepayahan seorang isteri yang sangat setia, Arlisa(Nora Danish) . Arlisa mengalami dugaan hebat apabila suaminya Johan lakonan Adi Putra ditimpa kemalangan.

Selepas kemalangan Johan telah hilang ingatan atau menghidap Selective Amnesia. Arlisa sedaya upaya menjaga suaminya yang hilang ingatan walaupun suaminya Johan tu tak langsung mengenali dirinya.

Arlisa mencuba untuk mengembalikan ingatan Johan dengan melakukan semula detik detik indah semasa mereka bahagia dulu.

Namun semuanya gagal mengembalikan ingatan Johan. Lagi dugaan perlu dihadapi oleh Arlisa ialah apabila Johan mula rapat dengan Suriya lakonan Mon Ryanti.

Johan makin selesa dan mesra di samping Suriya malah menyatakan hasratnya untuk menceraikan Arlisa kerana hatinya sudah terpaut kepada Suriya. Pergolakan yang semakin kencang itu memaksa Arlisa mengundur diri walaupun cintanya pada Johan tidak pernah berubah.

Alamak.., cerita pasal rumahtangga laa.. Ni dah kira di luar genre cerita wajib tonton gua.. Tapi Nora Danish punya pasal.., gua akan cuba beli DVD cerita ni nanti..


1 comments:

Adi Kencana berkata...

Baik tgk gambar Nora Danish dari tgk gambar gay mcm Anwar...

PUSAT KHIDMAT NURUL IZZAH SEKADAR HIASAN SEMATA-MATA!! Baca di sini!!

http://apakecoh2.blogspot.com/

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online