WOW!! Khidmat Pembantu Rumah telanjang...

Posted by MPP On Sabtu, 24 September 2011 4 comments

Seorang lelaki memulakan perniagaan yang didakwanya sebagai unik di bandar di Indiana ini. Lelaki berkenaan yang meminta namanya tidak disiarkan berkata, syarikatnya, Fort Wayne Dust Bunnies menawarkan khidmat pembantu rumah kepada pelanggan tetapi kerja membersih akan dilakukan secara bertelanjang.

Pembantu rumah itu hanya dibenarkan melakukan kerja ringan seperti membasuh pinggan mangkuk, permaidani dan membersihkan habuk. Pelanggan dikenakan bayaran sebanyak AS$60 (RM180) sejam untuk hari biasa dengan waktu kerja minimum dua jam.

Setiap pembantu rumah itu akan diiringi seorang pengawal keselamatan dan pelanggan tidak dibenarkan menyentuh wanita berkenaan. Pemilik syarikat itu berkata, pembantu rumah itu memperoleh pendapatan kira-kira AS$30(RM90) sejam.

Jurucakap Majlis Bandar Raya Fort Wayne, Frank Suarez berkata, pihaknya tidak mempunyai cara untuk menghalang perkhidmatan seumpama itu.


p/s: Anwar dan Mat Sabu mesti suka banget niii... Nasib baik tak ada service macam ni di Malaysia...

4 comments:

Gelombang Wangsa Maju berkata...

PSSSTTT MPP ... LU ADA CONTACT NUMBER? TERINGIN GAK!

Tanpa Nama berkata...

huh!! klu ade kat m'sia nih..alamatnya pembantu rumah nie pasti extra service!!!

Kjee berkata...

ala MPP. Kalau ada sevis tu kat Mesia, gua yakin, lu pun register seneyap2. kahkahkah

MPP berkata...

Kjee.. Percayalahhh.. gua bukanlah lelaki macho yang macam tu.. Tapi kalau yang jadi pembantu rumah tu segojes Lisa Surihani.., confirm gua dengan berat hati register diri.. Hahahahaha..

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online