BREAKING NEWS

WOW!!!! KANCIL LOMPAT MASUK DALAM KEDAI PETRON.Kejadian ni dilaporkan berlaku di sebuah stesen minyak Petron di Kampung Melayu JB. Pemandunya adalah seorang makcik yang baru dapat lesen memandu yang memegang title "P".

Walaupun kedai serbaneka tu separuh hancur dikerjakan oleh kancil 'peliharaan' makcik tersebut, pemandunya bagaimanapun langsung tak mengalami sebarang kecederaan serius.

Punca kejadian tak diketahui, tapi menurut saksi di tempat kejadian, berkemungkinan besar makcik tersebut menyangka kedai serbaneka berkenaan menyediakan perkhidmatan "Drive Thru".. Pasal tu lah laju je dia rempuh beb..

Apapun.., mujurlah tiada sebarang kemalangan jiwa berlaku dalam kejadian ni.. Nampaknya minyak belum naik harga lagi, kancil makcik ni yang naik minyak dulu.. Kikikiki

1 ulasan :

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online