BREAKING NEWS

ARTIS WANITA SELEWENG "AIR SUAMI" UNTUK AWET MUDA.


Air suami pun boleh buat orang kekal jadi sihat ke beb..? Ni baru first time gua dengar nih.. Maknanya.., rugilah pompuan yang still tak bersuami yee.. Tak merasalah korang nak taste air suami tu.. Jangan sampai pi sedut air suami orang udah lee..

Apapun.., ni lah jadinya kalau kesilapan kecil berlaku akibat terlepas pandang.. Walaupun hanya satu huruf.., bezanya besar beb.. Air suam dah bertukar jadi air suami.., memang kacau bilau jadinya tuu..

Macam mana pun kann.., korang kena ingat bahawasanya air suami tu tak berupaya untuk kekalkan kesihatan korang yee.. Ianya hanya bertujuan untuk proses pembiakan..

Dan air suami juga bukan bertujuan untuk dibazirkan secara sengaja ataupun tidak hatta dibilik mandi ataupun di bilik tidur..

Kalau ada yang berbuat sedemikian.., ia boleh dikategorikan sebagai penyelewengan.. Wardina mesti marah kalau tau penyelewengan berlaku terhadap air suami nih... Kikikikiki


p/s: Fakta diatas telah dirujuk dan disahkan oleh Pakar Sakit Puan iaitu Dr MiM... Tq Doc.. Hihihi....

2 ulasan :

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online