GAMBAR LANA NORDIN BERAKSI MANJA DALAM INSTAGRAM.

Posted by MPP On Selasa, 30 Julai 2013 3 comments

Jika sebelum ini Lana Nordin tampil dengan gaya agak seksi dan melampau sehingga sering dihentam dan dikritik peminat, kali ini pula Lana Nordin dilihat mengubah sedikit cara penampilannya kepada gaya manja dan comel.

Masih mengekalkan gimik muka dan senyuman, Lana kelihatan lebih cantik, ayu dan berseri-seri.

Lebih menarik, tiada respon atau komen negatif dari peminat diterima Lana di akaun Instagram miliknya berkenaan gaya terkini beliau ini.

Mungkin ramai yang dah kena block kot ke ramai yang dah faham pendirian Lana? Anyway, jom layan beberapa keping gambar Lana Nordin yang tampil dengan gaya manja. - cerita kosong




3 comments:

Tanpa Nama berkata...

apo nak dikato... takde apa2 special pun ngan minah glam ni... muka baru bangun tido ada lar

Tanpa Nama berkata...

sakit?

Tanpa Nama berkata...

payudara operate ke hape tu

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online