BREAKING NEWS

AISHAH AKAN PASTIKAN KEMENANGAN CALON PAS DI PRK KUALA BESUT.


Perghhh!!! Dahsyat betul Kak Esah kita ni kann.. Gua dengar khabar Esah berikrar akan pastikan kemenangan calon Pas didepan jentera muslimat Pas Kuala Besut.. Kak Esah kita tu juga bertekad akan bantu kempen calon Pas walaupun di kubu kuat Umno sendiri disini..

Sambil membantu jentera muslimat Pas membungkus hamper untuk diagih-agihkan ke setiap rumah dikawasan pilihanraya, Kak Esah kita juga katanya berjanji akan menelanjangkan kebobrokan Umno di Terengganu bagi menyedarkan rakyat..

Ishhh..., hebat Kak Esah ye.. Mesti ketar lutut calon Umno kat sini bila dengar ikrar dan janji Kak Esah tu kann.. Mana taknya.., Kak Esah tu bukan calang-calang orang beb.. BEKAS Penyanyi fofuler tuuuu... Hahahaha..

Dan gua dengar cerita.., lepas ni Bob Lokman pulak akan turun bantu setiap bot nelayan menangkap ikan di laut.. Sambil tu Bob akan bagi ceramah diatas sampan..

Rasanya.., habis ikan semua lari nanti beb.. Hahahaha...

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online