BREAKING NEWS

TERKINI !!! DR ASRI SOKONG AKSI TERLAMPAU STOPA ALI.


Nampaknya, bukan setakat pemimpin Pas je yang tak percaya Stopa Ali mengentot dengan sorang pompuan di bilik hotel.., bekas mufti Perlis yang gila glamer ni pun nak tumpang sekaki jugak beb..

Sepatutnya, Asri nasihatkan Stopa supaya menjelaskan keadaan sebenar tentang penyebaran video aksi terlampau tu.., bukannya merapu meraban tak tentu hala..

Sebagai sorang bekas mufti negeri, lagi bagus kalau Asri komen tentang isu ni dari sudut agama.. Tak payah la Asri nak cuba berpolitik untuk cari publisiti murahan macam ni..

Lagipun, Asri bukannya ahlul politik untuk menentukan sapa yang betul atau salah dalam isu video Stopa tu beb.. 

So.., rasanya Asri lagi baik diam dari keluarkan statement yang tak ada faedah macam dalam twitter dia tu..

Bukankah diam tu lagi baik daripada buat kenyataan merapu sampai memalukan diri sendiri.. Betul tak?

19 ulasan :

  1. Eluk dia quote hadith mana yang diperkatakannya itu, baru mantap..

    BalasPadam
  2. tak ke bengap. ini mesti org yang berjiwa 4 saksi adil. kalu rumah papan boleh lah skodeng; ini hotel atau kondo, hanya teknologi terkini boleh mengatasi 4 saksi adil. ko ingat mamat tu main pussy dalam kemah ke? islam tu sentiasa kontemporari sampai qiamat hanya manusia berlagak ularmamak yg orthodox dari orthodox. zina tetap zina di manapun ia berlaku. yang paling berat dan merosakkan jemaah dan negara adalah pemimpin musang berbulu ayam atau mus berspenda putih!

    BalasPadam
  3. Tkpa lah dia tersalah ckp tu nanti pok nik aziz ampunkan dosa dia...hehe

    BalasPadam
  4. Kalau nak negara aman, pemimpin kenalah jaga akhlak. Kalu buat silap dan takdir nak terdedah, itu bukan senjata politik. Tapi kebodohan sendiri yang menjadi 'belati' untuk menikam diri semula.

    Apabila sentimen poltik terlalu tinggi, yang ada gelaran Dr pun berfikiran tak rasional.

    BalasPadam
  5. Bangangnya Asri. Kalau tak di bekalkan peluru bagaimana BN boleh menembak?

    Baik lah kita ikut cakap orang pandai ni. Meh kita bagi contoh:

    "Jangan lah gunakan bukti, khalwat dan berzina sebagai senjata untuk menangkap orang Islam."

    Sekolah tinggi tapi bangang. Kalau tak da bahan lucah macam mana nak guna sebagai senjata? Bagaimana bahan tercipta? Itu persoalan moral atau fiqah Islam. Seterusnya adakah orang ini layak untuk memimpin?

    Kalau semua mereka itu bodoh bodoh mengikut fiqah tentu selamat.

    Agaknya ustaz bahalol ni ingat video boleh cut and paste macam Photoshop. Belum ada lagi teknologinya ustaz melainkan nanti jadi filem kartun.

    BalasPadam
  6. yg memburit mcm mna uts....
    haram ke halal?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Tengok tempat. Yg halal pon boleh jadi haram. Haram apalagi la ....ya tak usetad pandir...

      Padam
  7. Jangan tuduh melulu. Kes video lucah ni , Mustafa sudah lantik 2 org peguam dan serah pd polis utk siasat. Video boleh di edit.

    BalasPadam
  8. Sesuai dgn sifat dan perangai pengikut fahaman Wahabi sentiasa suka menyalahi orang lain.Jangan layan siAsri yg gila publisiti ni.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Gila publisiti pon gian semacham gila burit agaknya...

      Moh tanya usetad mat shabon dan usetad baderol..

      Padam
  9. Statement mcm hadi juga punyalah nk cover bangsat tu,tp ada betulnya ckp dia so kita kenalah tolak PR ramai2 kerana merekalah pelaku kelucahan melampau itu kan...bodo punya munafik...

    BalasPadam
  10. Betul juga komen2 diatas Statement2 yg d buat oleh Dr. Asri kita kenalah tapis sendiri dgn ilmu yg kita ada kalau rasa sangsi boleh rujuk kpd Ustaz dan Ulamak lain. Selalu suka timbul kontroversial...... Suka glamour kut...... Bahaya tu. Saya ada juga bg komen bila ada yg syor beliau jd calon.....Kpd beliau harap jaga lah imej sendiri Jgn bangga dgn nama yg ada PHD. ramai yg blh nilai skg.

    BalasPadam
  11. lancau lu lah. video mana boleh edit la bengong.

    BalasPadam
  12. Memang confirm aku takkan pangkah PAS-piss-pussy ni lagi. Patutlah depa
    seangkatan dengan P'Gay'R le ni. Negara Islam tah kemana, Hudud tah
    kemana...elok lagi BN. Terok macam mana BN ni, depa tak munafik, depa
    tak mengaku depa tu wali, boleh confirm siapa pi syurga, siapa pi neraka
    tak macam PAS-piss-pussy ni.

    Tolak semua calun-calun PR - Pakatan Rasis!!!!!
    Tolak semua calun-calun parti "Manifesto BUKAN Janji"!!!
    Tolak semua calun-calun parti sokong kaum sesat LGBT!!!
    Tolak semua calun-calun parti yang sangup nak gadaikan kalimah Allah SWT!!!

    SELAMATKAN MALAYSIA!!!!!

    BalasPadam
  13. @Tanpa Nama

    ye ke, leh bagi contoh tak? Paling mudah kasi la video Najib bertelanjang bulat dengan Altantuya dalam bentuk video (bergerak bukan statik) selama 1 minit...

    BalasPadam
  14. kalau video boleh edit dah lama pr buat video najib ngan altantuya dalam hotel

    BalasPadam
  15. dr asri ni berani komen camtu ja..suruh lah stopa saman..apa susah...awat dia sorang ja ada PHD?...aku pun heran..makin ramai ustaz/ulama makin serabut islam kat malaysia ni...

    BalasPadam
  16. betoi ckp ko

    BalasPadam
  17. video memang blh edit...tp...guna perisian special punya...custom...tp siapa yg pandai akan letak harga ratusan ribu....dan akan bekerja di hollywood...siapa rakyat malaysia yg pandai edit video...gi minta kerja di usa

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online