BREAKING NEWS

CERITA LIWAT FREE DARI BAPA SAIFUL.


Bapa Saiful Bukhari, Azlan Mohd Lazim akan menjelajah ke seluruh negara untuk mendedahkan konspirasi fitnah melibatkan anaknya, kata Ahli Parlimen Sungai Petani, Datuk Johari Abdul.

“Kita bermula di Johor seminggu dari sekarang hingga pilihan raya. Kita akan masuk ke kawasan majoriti orang Melayu,” katanya kepada Keadilan Daily.

Johari turut ‘mencadangkan’ Umno untuk membawa Saiful Bukhari bagi menjawab pendedahan bapanya.

“Umno tidak perlu baling batu. Kita bukan mahu bergaduh. Ayah Saiful hanya mahu ceritakan perkara sebenar. Jadi, saya cadangkan Umno bawa Saiful,” katanya.

SaifulMinggu lalu, Azlan membuat pengakuan terbuka betapa kes Fitnah II hanya konspirasi politik yang didalangi pegawai khas Perdana Menteri untuk memenjarakan Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Menjawab tuduhan media kawalan Umno BN, kononnya Azlan dibayar untuk membuat pendedahan, Johari berkata, beliau tiada jutaan ringgit untuk berbuat demikian.

“Azlan hanya mahu ceritakan hal sebenar yang dia tahu,” katanya.

Menurut Johari, Pegawai Khas Perdana Menteri yang disebut Azlan sehingga hari ini tidak menafi penglibatannya dalam konspirasi fitnah kedua.

“Saya kenal sangat dengan Datuk Khairil Annas Jusoh. Dia sekampung dengan saya, orang Kampung Padang Temusu, Sungai Petani. Keluarganya, semuanya saya kenal.

“Saya hendak tengok. Apa yang dia hendak nafi.." kata Johari..

5 ulasan :

 1. Meninggal juga bapa si saiful nie. Baru kena pressure sikit je ari tu dah kena hypertension. Kalau tak ada kekuatan jangan involve politik, Klu jadi macam bala....UMNO juga yang salah....

  BalasPadam
 2. senang je encik azlan..

  suruh en. anwar bermubahalah. habis cerita.

  BalasPadam
 3. aik...anon 12:47..

  bila bapa saiful meninggal..baru tadi ke...??

  BalasPadam
 4. pak cik azlan, bakal jutawan setelah diperalatkan oleh pembangkang, dulu pak cik ni kaki judi kan???? perlukan duit tak kan nak buat anak sendiri mcm tu.. bertaubatlah pak cik...

  BalasPadam
 5. Orangpun kenal sgt2 dgn kau joe bedul bin samdol...manusia yg boleh dibeli punya...Aritu tngok bideo si nuar dgn chinadoll bukan main kau ketawa berdekah2 mcm nak pecah perut...tngok kote anwar & kau mengIA kan memang muka musibat tua tu...hnga mbuatkan gay tua tu hangin satu badan...Jadi skrg ni kau nak amik hati dia la kononnya...kau kenakan pulak si azlan bapak ayam pas saiful Xlayan nak sekongkol dgn puak2 kau....dasar manusia munafik la kau ni!!!!

  BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online