BREAKING NEWS

WOW!!! MODEL PORNO RASMIKAN CAWANGAN PAS.


Walawehh.., model porno yang popular dengan gambar kangkangnya tak berapa lama dulu, telah dijemput untuk rasmikan pembukaan cawangan baru PAS.

Ahli DAPigs yang terkenal dengan gelaran Eli Lenjan ni dijemput untuk perasmian Cawangan PAS yang terbaru, Cawangan Apartment Saujana.

Gua pun heran.., dah tak ada orang lain ke yang puak-puak lembu Pas tu mampu jemput? Takkan lah Pas yang mengaku mengamalkan kehidupan Islam tu dah mula terima perlakuan sumbang sambil kangkang atas katil sepertimana Eli Lenjan tu buat?

Makin plural nampaknya Pas sekarang ni kann.. Kaki jubur dorang angkat jadi Ketua Umum.., minah kangkang pulak dorang suruh rasmikan cawangan.. Ish..ishh..ishhhhh....


13 ulasan :

  1. Orang pas pantang dengan hutan tebal. Kalu boleh nak nak dilicinkan. Mahfuz pun pernah cerita pasal cukur hutan. Mat Sabu suka bau hutan. Inilah otak pas.......

    BalasPadam
  2. Mengaibkan orang bukan cara islam.
    Baik Pas atau Umno insaflah , bahawasanya Allah sedang menguji kamu.
    Samada kamu ahli syurga atau neraka.
    Amalan baik bawa kamu kesyurga.
    Amalan buruk , azab lah jawabnya.
    Bersatulah atas nama Allah.
    Kalau cina boleh bersatu walaupun berlainan agama dan parti, kenapa tidak kita beragana islam yang menyembah Allah dan mencintai nabi yang sama.
    Nabi Muhammad SAW akan kecewa jika kita yang mengaku menjadi umatnya, dan menyayanginya tapi tidak mengikut sunnah , amalan dan ajarannya.

    Fikir fikirksn

    BalasPadam
  3. Mohon pautkan blog Pisau Kedah yang terbaru pisaukedah.blogspot.com setelah blog lama Pisau Kedah unitmediakedah ( Media Kedah ) digodam pihak yang tidak bertanggungjawap . Blog anda telah di pautkan ke dalam blog baru Pisau Kedah

    BalasPadam
  4. kepada
    Tanpa Nama says:
    18 Februari 2013 7:32 PTG

    poooorahhh!!!

    BalasPadam
  5. Dah habis ke Pemimpin PAS untuk rasmi pembukaan cawangan baru? Bukan tak boleh tapi tak manis dan tak menunjukkan semangat tinggi Pemimpin PAS! Yang semangat hanya ahli bawahan je. Kununnya mengambarkan kerjasama dalam PR sedangkan sebaliknya. Satu Malaysia rakyat dah tau apa yang tersurat dan tersirat.

    BalasPadam
  6. Melayu takkan hilang di dunia,
    tapi akan berpecah dan tengggelam akibat pemimpin2 yang tamak, dan pengikut2 yang semakin bodoh dan mudah ditipu pemimpin2 mereka.

    BalasPadam
  7. kepada Tanpa Nama says:
    18 Februari 2013 7:32 PTG
    aku setuju dengan apa yang nko perkatakan tu, persoalannya sekarang melayu mana yang tolak perpaduan dan bersatu.. sepatutnya berbeza fahaman politik tidak bermakna tidak boleh bersatu dalam islam dan umat melayu,aku sendiri pihak keluarge mertua penyokong pas tapi menantu2 dia penyokong umno aku sendiri berkecuali tp pro kepada kerajaan.. kami boleh bersatu dan berkerjasama walau berbeza sokongan parti.. ini bermakana tidak ada masalah untuk bersatu dalam islam..tapi pemimpin tertinggi parti pas menolak kerjasama dan bersatu demi islam sebab tu pengikut pun kena akur dengan apa yang pemimpin dah putuskan.. jadi kat sini nko fikir dan renungkan siapa yang tolak persepakatan umat melayu islam bersatu..

    BalasPadam
  8. Inilah dasar prjuangan al khawarij yg mnolakan soal adab dn akhlak islam dlm kgiatan harian mereka yg pnting matlamat mghalalkn cara bg mperolehi kjayaan.

    BalasPadam
  9. Umno iaitu parti yg memang terkenal dgn skandal perempuan sejak dulu pun boleh pegang jawatan2 menteri, takkan la org yg cuma gambarnya tgh tidur diambil tak boleh nak buat perasmian kot......huhuhu...

    BalasPadam
  10. hehe..chua soi lek tu raja apa??

    BalasPadam
  11. KEPADA : tanpa nama 22/2/13 jam 11.22PG

    gambar cuma tidur?
    kau ni makhluk apa, mata terbukak tp telinga pekak atau buta huruf ke? atau dari spesies yg sama atau paling tidak ada SHARE!

    BalasPadam
  12. Aku adalah makhluk yg bukak mata pada politik yg berhujah dgn berlandaskan fact and figure TAPI memang buta pada politik BN yg berlandaskan lucah, fitnah dan bercakap hal kejatuhan moral yg mereka sendiri hasilkan setelah 50 tahun memerintah.
    Dan aku dari spesis makhluk celik yg pada masa ini merupakan makhluk majoriti di bumi Malaysia ini, tapi bukan dari spesis makhluk minoriti buta seperti kau yg cuma tahu mengeja perkataan "LIWAT" "JUBURI" dan nampak information technology sebagai tempat "membancuh" bahan lucah shj.
    Amacam sedap tak? nak lagi?

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online