BREAKING NEWS

AHLI PARLIMEN DAP KANTOI DEDAH KEMALUAN!!


Kalau korang nak tahu.., dia ni memang selalu buat kerja-kerja tak masuk akal. Dulu dia dedah aurat dalam surau.., lepas tu dia buat senamrobik dalam masjid la pulak..

Kali ni beliau ternyata gagal hingga menunjukkan kemaluannya sendiri didalam usahanya memfitnah kerajaan BN.. Memang memalukan sungguh bila Ahli Parlimen ni terkantoi beb..

Teo Nie Ching telah menyebarkan dakyah bahawa kerajaan BN songlap duit BR1M yang diberikan kepada rakyat..

Ahli Parlimen DAP tu siap sertakan bukti bergambar kononnya ada sorang penerima BR1M hanya dapat RM400 berbanding RM500..


Yang gua pelik.., sejak bila pulak duit BR1M diberi secara cash dalam sampul? Bukan ke semua penerima BR1M tu dapat voucher yang perlu ditukar di bank?

Nampak sangat cina DAP tu nak menipu kann.. Dia ingat semua rakyat Malaysia ni bodoh gamaknya sampai buat low class punya idea menipu..

Hanya orang bodoh macam cai-cai Pas je yang percaya fitnah tahap mentaliti budak tadika tu beb.. Biasalah.., kalau tak bodoh bukan Pas lah namanyaa... Hahahahaha...

4 ulasan :

  1. Bangsat punya pig

    BalasPadam
  2. Hualaa..siap bg sampul Ang Lai atau Lai Ang. Otak Ngok sampai ke lubang najis nak nipu org PR. Patut la puak2 pas and pkr blh caya dan syg sgt dgn dia org ni..pandai putar alam.

    BalasPadam
  3. PELEPEK AKU TEPUK DAHI AKU......... ini kantoi bodoh.
    Ini bukan BR1M.. Itu angpow lu punya latok sama nenek kasi sama lu simalam.. Woy sohai apa pasai lu tara simpan!!?? Mana ada BR1M terima cash...adoyai.. Ini memang nak kena cek suhu pipi ni.. Meh aku bagi sedas..!!! BUDUH.

    BalasPadam
  4. Err.. Aku terlibat secara lansung dlm pemberian duit Br1M nie..
    Mmg ada kaunter bank buka ditmpat sama pemberian voucher.. Leh tunaikan terus kat situ gak. Dan Pihak Bank letakkan wang Rm500 dlm sampul merah..

    Peace No War.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online