BREAKING NEWS

WOW!! Gambar Guan Eng lebih ZUHUD dari Nik Aziz...


Cuba korang tengok sekeping gambar yang dimuatnaik oleh Betty Chew, yang memperlihatkan Lim Guan Eng sedang memasak di dapur.

Dahsyat beb..., terbukti zuhud Ah Beng tu melampaui kezuhudan yang ada pada mana-mana pemimpin Pas ataupun PKR..

Dengan keadaan dapur yang sederhana dan juga serba kekurangan, Ah Beng sanggup jadi tukang masak biarpun bini dia sendiri ada dirumah..

Korang jangan pulak tuduh apek tu takut bini yee... Dia sebenarnya tak takut punnn..., cuma bini dia je yang tak takut kat dia...

Dulu pernah sekali apek Melaka tu kena baling dengan fail dalam ofis dia semata-mata diberitakan ada skandal dengan setiausahanya sendiri.. Sampai berplaster lah dahi Ah Beng lepas tu..

Jadi mungkin sebab tu apek ni tak berani nak membantah apa saja yang bini dia suruh.. Masak pun masaklah beb.. Janji selamat dari dibaling dengan lesung batu kat sebelah tu..

Lagi satu.., korang cuba bayangkan pula dapur Nik Aziz atau Anwar Ibrahim. Bayangkan Nik Aziz atau Anwar yang menumbuk sambal belacan. Mampu ke dorang berdua tu buat macam Ah Beng beb?

So terbukti.., Ah Beng lagi zuhud dari Pok Nik atau Anwar.. Tak payah bandingkan dengan Najib atau pemimpin BN sebab semua tau dorang tu kaya raya.. Huhuhuhu...

6 ulasan :

  1. yg ni mmg kelakar!! ha ha ha..

    BalasPadam
  2. Ini bkn zuhud bro tp dgn amat jelas mmbuktikn si ah beng kiasu ni amat takutkn bini dia lbih2 lg lepas kantoi trus kena queen control.. ha ha pdn muka bodoh punyer betty lu pk org bodoh mcm lu laki bini dapigs ka..

    BalasPadam
  3. Ade x gambar guan eng berak cangkung cam rakyat bwhn..haha..

    BalasPadam
  4. dia tahan berak sebab konon dia lebih utamakan kerja rasmi dia. Tak caya baca blog stop the lies bulan dec. hehehehe

    BalasPadam
  5. blacksunnysunday@gmail.com9 Februari 2013 3:33 PG

    Jgn jadi bodoh. Masak sendiri kt rumah tak semestinya takut isteri atau queen control. Use your mind very well all of you down there. Nabi SAW sendiri pun tolong isteri di rumah. Is it Nabi SAW queen control? Think wisely you idiot damn shit.

    BalasPadam
  6. Bodoh kamu semua tak masuk dapur masak dan layan isteri macam hamba? Jangan bodoh

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online