OSTAZAH EBBI SURUH BUAT SEMBAHYANG UNTUK ALTANTUYA PULAK..

Posted by MPP On Rabu, 27 Februari 2013 5 comments

Makin kronik nampaknya penyakit meroyan Ostazah Ebbi ni beb.. Yang paling baru, Ebbi meroyan suruh buat sembahyang hajat untuk Altantuya lah pulak..

Gua rasa.., daripada Ebbi sibuk-sibuk nak buat sembahyang untuk memperingati Altantuya tu, elok rasanya Ebbi buat sembahyang taubat mintak ampun kat Tuhan..

Rasanya.., sejak Ebbi diupah untuk mempopularkan Pas ni, makin banyak kekhilafan yang Ebbi dah buat.. Bukan sorang dua pemimpin kerajaan yang Ebbi dah fitnah beb..

So rasanya lebih afdal Ebbi bertobat selagi masih ada masa.. Kalau setakat upah 2-3 ribu satu ceramah Pas yang Ebbi dapat, tak berbaloi dengan fitnah yang dia lemparkan kepada pemimpin Islam di Malaysia ni..

Gua harap Ebbi musabahah lah diri sebelum terlambat yee.. Jangan percaya sangat dengan janji syorga Pas tu Ebbi oiiii... Pok Nik pun belum tahu lagi kat mana dia nak ditempatkan nanti bila mati... Huhuhuhu....

5 comments:

Media Shah Alam berkata...

Jahil tu....

Tanpa Nama berkata...

gilo pmpn nih

Maria Clara berkata...

ntah ape2...lg baik klau dia buat solat utk anak2 die ke..xpun mak bapak die...aduyaiii...biar pelajaran x tinggi tp jgn tnjukkan sgt "ketidak tinggian" pelajaran tu..tp nak wat cmne kn..mmg tu la bezanya org yg betul2 berubah krn Allah dgn yg berubah krn dah xde job...

Tanpa Nama berkata...

Bukan meroyan lama tak kena, Mula try jual kat BN takde yang berani layan, orang dok perati,Cheap sale kat pas begitu jugak la, tok lebai ( sebab Balut kepala la) bini tiga empat norman, sorrry normal.member2 lain dapat jadi spare part orang politik, makcik ni kira nak juga la, pas pun pas lah, mat sapu dah ketam bibir je tengok, Bekas orang favorite dia la, paras dia sapu, mau tiga hari jalan slow......pedih....

Tanpa Nama berkata...

Biar lah dia yang pilih, Dalam pas macam al-arkam boleh pas pas bini, halal pe

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online