HOT!!! Gambar AKSI PANAS Liyana Jasmay dan Tunang..

Posted by MPP On Sabtu, 26 Januari 2013 6 comments

Tinggal seminggu lagi sebelum Liyana Jasmay dan tunang, Fathudin Mazlan akan disatukan sebagai suami isteri yang sah..

Namun sekitar minggu lepas telah tersebarnya gambar pra perkahwinan Liyana Jasmay yang menampilkan babak-babak romantik dan aksi mesra pasangan ini sehingga menimbulkan rasa tidak puas hati segelintir pihak kerana bertentangan dengan budaya masyarakat kita..

Menerusi Sinar Harian, ibu kepada Liyana Jasmay, Datin Habsah Simpon, melahirkan rasa kesal dan terkilan terhadap apa yang berlaku..

“Saya dan keluarga kesal dengan apa yang berlaku. Perkara sebegini sepatutnya tidak berlaku ketika ini memandangkan majlis bakal berlangsung tidak lama lagi,

“Gambar itu sepatutnya tidak boleh dipaparkan kepada umum kerana perkara ini telah dijanjikan sejak awal lagi. Ia hanyalah untuk simpanan peribadi sahaja.

“Kami kesal dengan tindakan jurugambar berkenaan. Namun, tidak perlu diperkatakan lagi kerana ianya telah berlaku dan kami akui kesilapan itu,”

Tidak mahu memanjangkan kontroversi, Datin Habsah mengambil langkah mengendahkan isu itu dan menumpukan kepada persiapan perkahwinan yang bakal berlangsung tidak lama lagi..

“Saya malas nak fikir banyak mengenai perkara itu. Begitu juga dengan Liyana, lebih baik kami endahkan sahaja dan fokus kepada majlis yang bakal berlangsung.

Dibawah merupakan beberapa keping gambar kontroversi pra perkahwinan Liyana Jasmay dan Fathudin Mazlan..
6 comments:

Tanpa Nama berkata...

Ini bukan gambo pra-nikah, ini gambo org wat maksiat sebelum nikah...huhuhuhu... semua dapat saham taik beb, dari yg pompuan, yg lelaki, jurugambar nanang, & krew2 dia...huhuhuhu... mampus lah ..benda ni akn jadi ukutan pasangan2 yang lain...busuklah beb! - by:- Epol Nong Potograporrr

Tanpa Nama berkata...

Bukan gambar ini tidak sepatutnya dipaparkan ttp hubungan sebelum nikah tidak patut begini. Malu dgn beliau... Keluarga beliau... Tak tau adap...

Tanpa Nama berkata...

Nak sgt ikut budaya barat..
Haram halal dah tak ingat..
Depan mata buat maksiat..
Tunggu sj balasan akhirat.

Tanpa Nama berkata...

keluarga dayus..

Tanpa Nama berkata...

yg dlm drama dgn filem slalu tu cmno lak? yg tu halal ko? ADOOO MALAM.

gadis comel berkata...

Xpala jnji suami liyana jasmin seorang yg brtnggjawab.

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online