BREAKING NEWS

[18SG] Wanita bertudung KENA RASUK Hantu Karaoke..


Suara sumbang.., tingkah laku lagiii sumbanggg... Bini sapalah agaknya ni ye?? Gua yakin.., confirm laki dia bagi penampor kalau tahu bini dia buat perangai macam tu kat rumah kenduri..

Video ni dah meluas tersebar dalam Fesbuk... Ramai yang tak selesa dengan perlakuan pompuan dalam video ni yang menyanyi sampai tak perdulikan orang sekeliling..

Bukan tak boleh nak berkaraoke beb.., tapi agak-agaklah.. Dah la umur separuh abad.., bertudung pulak tu.., elok sangat ke menyanyi terkinja-kinja macam tu?

Patutnya tunjuk teladan baik pada anak-anak muda yang ada di majlis tersebut.., bukannya buat perangai lebih pada orang mabuk air ketum!

Apapun, gua doakan supaya sipelaku dalam video ni insaf serta sedar tentang kelakuan yang beliau lakukan..

Dan gua harap semoga video ni dapat dijadikan pengajaran oleh pompuan-pompuan yang kaki karaoke dirumah kenduri diluar sana ye..

Enjoy tu enjoy jugak beb.., tapi attitude kena jaga jugak..

video

5 ulasan :

  1. Salam, blog tuan telah saya link di blog saya, mohon pautkan jg blog budak baru belajar ini, http://beliabangkit.blogspot.com. Tq

    BalasPadam
  2. kahkahkahkahkahkahahahahaha
    tak nak fitnahlah ..
    apa apa pun aku harap aksi ini tidak ditiru oleh makcik makcik lain ...hihihihihihi

    BalasPadam
  3. Tak senonoh betul wanita bertudung berkelakuan begitu. Syok sendirilah dia ni!

    BalasPadam
  4. saya ingat makcik ni dulu masa muda lagilah rock ! tak puas mengerock agaknya ....

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online