HOT!!! Aaron Aziz cerai bini demi perempuan lain???

Posted by MPP On Khamis, 27 Disember 2012 5 comments

Panas beb!! Pelakon pujaan ramai pompuan di Malaysia ni katanya dah bercerai dengan bini dia demi sorang pompuan..

Dakwaan ni dikukuhkan lagi dengan penemuan surat cinta dari pompuan tu sendiri tentang penceraian tersebut..

Pompuan tu siap bercerita dengan detail bagaimana pertemuan dia dengan Aaron Aziz hinggalah kejadian penceraian tu berlaku..

Betul beb.., gua tak tipu tauuu.... Kalau korang tak percaya.., sila baca surat tersebut kat bawah ni... Memang tinggi sungguh imaginasi sapa yang tulis surat ni kann.... Huhuhuhu...


5 comments:

Tanpa Nama berkata...

Buruknya perangai awak!!!! Cerai adalah satu perkataan yang sepatutnya tidak digunakan sembarangan, apatah lagi dalam istilah sebuah perkahwinan. Kalau ini style awak untuk menarik perhatian pengunjung pada blog, sungguh memalukan. Harap awak dapat memperbaiki diri secepat mungkin!

Zaini berkata...

Lawak suspen apa la yang admin buat ni! hahaha...

Tanpa Nama berkata...

tak klakar bro. ko tengok mentaliti budak sekolah mcm ni, ptut risau.bygkn tu ank ko cane?

Tanpa Nama berkata...

Thanks admin..Xcerita mana nk tahukn.ni kes byk tgk tv kat rumah.so ibu bapa sila pantau anak2 anda...jgn npk negatif je positif kena ambik kira..

Tanpa Nama berkata...

Admin, sila letak jawatan. Dosa anda terlalu banyak sebab asyik sebar berita yang salah dan aib orang. SEDARLAH

Catat Ulasan

Media Online

Share

MPP Online