BREAKING NEWS

GEMPAR!!! Nizar KENA BELASAH di Perak...


Betul ke bekas Menteri Besar Perak, Nizar Jamaluddin marah kat Nik Ajis pasal kenyataan Umno parti murtad di Muktamar Pas baru-baru ni..?

Gua dapat makluman dari beberapa kenalan yang rapat dengan Nizar, kenyataan Nik Ajis dah buat Nizar meroyan sampai merah telinga..

Pasal apa Nizar marah sangat beb? Dia bukan ahli parti Umno pun untuk marah dalam hal ni..

Sebenarnya kalau korang nak tahu.., Nizar dah kena 'belasah' kaw-kaw dengan dua orang abang kandungnya sendiri yang juga merupakan penyokong Umno..

Jadi bila Nik Ajis selaku Mursamdol Am Pas kata Umno parti murtad.., Nizar lah yang dipersalahkan pasal Nizar merupakan kaldai dalam Pas..

Pasal ni lah Nizar meroyan marah sangat kat Nik Ajis dan tak setuju bila Umno dimurtadkan oleh wali selipar cap Serambi tokong tu beb..

Tak pasal-pasal je Nizar kena balun dengan abang-abang dia yang dimurtadkan oleh Nik Ajis..

So terpulanglah pada korang untuk bersimpati atau tak pada Nizar tu ye.. Bagi gua.., walaupun Nizar tu memang mangkuk ayun sebab jadi macam DAP di Perak.., sekurang-kurangnya dia mulia sikit dari Nik Ajis beb..

Sekurang-kurangnya Nizar tak pernah 'murtadkan' abang dia sendiri... Hihihi...

Fadhil Jamaluddin

Radhi Jamaluddin

Catat Ulasan

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online