BREAKING NEWS

Neelofa tayang bra pada peminat??


Gua beranggapan baik je lah ye.., mungkin minah kelate ni tak sengaja pakai baju jarang yang jelas menampakkan baju dalam dia beb..

Takpun.., mungkin beliau sengaja pakai macam tu sebagai posing istimewa buat peminat-peminat dia.. Manalah tahu kann...

Tapi, gua rasa perkara macam ni dah biasa pada artis kita.. Agaknya, dorang rasa bukannya luak apa pun kalau tayang benda dalaman macam tu.. So tak rugi lah kalau nampak punn..

Mungkin jugak bagi dorang, ni lah caranya untuk cepat popular.. Lagi banyak aset yang ditayang, lagi naik saham dorang beb...



11 ulasan :

  1. apa nak jadi minah kelate sorang ni....

    BalasPadam
  2. Now barang dalam-dalaman pompuan ni mahal2.. Pastila nak tunjukan. Kalau x, org tak tau yg dia beli mahal..

    BalasPadam
  3. Memangla nak tayangkan.. Now pakaian dalam-dalaman wanita mahal2... So kalau beli mahal2, pakai tapi tak dak org nampak, so tak gunala beli mahal2. Tu yg nak nunjuk2 tu... He3...

    BalasPadam
  4. Patutlah kat hospital tadi ramai pesakit mendapatkan rawatan akibat hidung berdarah.

    -Kelantan but not PAS

    BalasPadam
  5. Napa tutup separuh jer betik

    BalasPadam
  6. Bra dia mahal MPP. Rugi pakai sebelah dalam dan tak tayang kot. Hehehehe

    BalasPadam
  7. Ko sakit ati nape

    BalasPadam
  8. inila contoh artis tetek. popular krn sanggup tayang tetek. tanpa tetek siapalah mereka

    BalasPadam
  9. berapa sekilo? timbang kati ke?

    BalasPadam
  10. artis malaysia ne lakonan tak seberapa eksen ye lebih aku lebih suka artis korea

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online