BREAKING NEWS

HOT!! Zizie Izette KANTOIkan Bung Moktar..


Memang terbaek lahh beb.. Walaupun sebelum ni ramai yang pandang sinis bila MP Kinabatangan, Bung Moktar Radin kahwin dengan pelakon cun Zizie Ezete, tapi kini terbukti rumahtangga dorang bahagia..

Gua pun tak sangka Bung Moktar tu romantik jugak orangnya ye.. Muka je nampak ganas, tapi dalam hati rupanya ada Aquaria serta ikan-ikan yang berenang gembira..

Dan gua tak pernah tahu bahawa hobi Bung adalah mengumpul Teddy Bear dan bermain dengan anak patung Barbie.. Memang sweet sangat beb..

Tapi korang jangan salah sangka.., sebenarnya semua tu hanyalah rekaan dari isteri Bung sendiri yang meng'hijack' Twitter milik MP Kinabatangan tu..


Takkanlah lelaki 'macho' macam Bung kumpul Teddy Bear beb..? Tambah pulak nak bayangkan Bung Moktar main dengan patung Barbie.., memang tak tercapai dek akal tauu..

Apapun.., kemesraan pasangan tu memang membuktikan bahawa rumahtangga orang amat bahagia..

Kak Jijah pun tak boleh buat macam Zizie Izette tu beb.., apatah lagi kalau nak tengok Betty buat macam tu pada Ah Beng..

Lagipun.., tak kisah la kalau betul sekalipun Bung Moktar suka main Barbie.. Laki Kak Jijah lagi teruk sebab suka main ChinaDoll..

Bukan itu je beb.., JantanDoll pun laki Kak Jijah belasah sekali.. Dahsyat betulll!!! Hahahahaha...

5 ulasan :

  1. Hehehe gud one... JantanDoll

    BalasPadam
  2. Biasakla broo...


    Bini tgh 'hot' semua barang bole 'share'..
    cer kalo bini dah expired cam 'ikan sepat kering' atau 'ah soo'...usik enpon dia silap ari bulan bukan takat kene jeling..kene baling lagi mau..xcaye cer tanya Al Juburi....TOKONG xleh sbb takot BINI....

    muahahhahahahah

    BalasPadam
  3. Jijah takut laki, A beng takut bini....mesti pencacai bodoh pembangkang ade ape2 nak tambah.

    BalasPadam
  4. Comel sangat..
    Romantiknya diaorang

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online