BREAKING NEWS

Gambar ekslusif Anwar ZUHUD di Pmtg Pauh.. Perghh!!!


Gambar Anwar sedang minum milo di warung tepi jalan di pekan Pmtg Pauh ni dikategorikan sebagai zuhud oleh puak-puak PKR.. Turut bersama berkongsi kezuhudan Anwar adalah pembela Tokong Guan Eng, TKM1 Mansor Othman..

Ada sorang penjilat Anwar tu kata, tak ada sorang pemimpin Umno di Penang yang boleh buat macam Anwar tu.. Anwar punya zuhud tu memang tulus ikhlas demi rakyat katanya..

Gua akui, Anwar memang zuhud beb.. Zuhud Anwar tu melampaui batas imaginasi rakyat Malaysia.. Dan kerana zuhud juga lah Anwar sanggup main bontot jantan dan bayar chinadoll untuk melepaskan 'geram'..

Semuanya pasal Anwar zuhud tak sanggup berbini dua.. Bagi Anwar, satu cukuplahh.., buat apa membazir berbini baru sedangkan boleh 'touch n go' dimana-mana saja.. Kan zuhud jugak namanya tu...

So.., dah terbukti Anwar merupakan pemimpin paling suci dalam Pakatan.. Maka tak salah la kalau Wan Azizah kata Anwar tu pemimpin anugerah Tuhan.. Wohaa!!!

Dan gua rasa kalau macam ni Anwar punya zuhud, Jalil jangan mimpi la nak lawan Anwar di kerusi Parlimen Pmtg Pauh ni beb.. Jalil nanti bukan takat makan kuah, tapi makan asap curut je lah nanti... Hahahahaha...

2 ulasan :

  1. kena pulak pemimpin anugerah tuhan dan paling suci dlm pakatan...memang terserlah le kezuhudan nye...hehehehe....

    BalasPadam
  2. nk tgk betapa zuhudnya dia membalun isteri org? nantikan video anu jubo trbaru hehe

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online