BREAKING NEWS

Nik Aziz SETUJU dengan kenyataan Ngeh Koo Ham..


First sekali, korang baca dulu kat bawah ni kenyataan terbaru dari kafir harbi laknatullah DAP yang pertikaikan bantahan umat Islam terhadap isu hina Rasulullah..

“Jangan jadikan saya seolah-olah anti-Islam." Demikian penjelasan Pengerusi DAP Perak, Ngeh Koo Ham berhubung kenyataannya di Twitter yang dikatakan tidak sensitif terhadap perasaan umat Islam. Koo Ham ketika dihubungi Sinar Harian berkata, kenyataan yang turut dipaparkan di Facebook itu tidak menjurus kepada penghinaan terhadap perjuangan umat Islam di negara ini yang menentang penyebaran filem Innocence of Muslims.

Sebaliknya menurut beliau, ia hanya sebuah mesej yang mahu orang ramai berfikir sama ada masa dan tenaga yang digunakan untuk bantahan berkenaan memadai atau tidak.

“Secara jujurnya saya sendiri mengecam keras penyebaran video ini, cuma apa yang saya mahu nyatakan, adakah reaksi dan bantahan yang ditunjukkan di seluruh dunia suatu reaksi yang seimbang bagi menentang seorang lelaki.

“Ia hanya suatu pertanyaan kerana bagi saya, masa dan tenaga yang ‘terhimpun’ seluruh dunia ini sebenarnya boleh digunakan untuk perkara lain yang bermanfaat,” katanya yang merujuk kepada kesan kecaman termasuk kes pembunuhan Duta Amerika Syarikat (AS) ke Libya, Christopher Stevens yang terbunuh di Benghazi akibat ditembak, baru-baru ini. - SINAR HARIAN

Ayat yang gua highlight dan warna merah tu jelas menunjukkan bahawa betapa kurang ajar dan celakanya kafir DAP dari Perak tu beb..

Dia kata, bantahan umat Islam adalah kerja kurang bermanfaat berbanding kerja-kerja yang lain.. Tak ke cari pasal namanya tu?

So.., gua malas nak taip banyak-banyak.., takut penuh dengan adegan carutan nanti.. Cuma gua sekarang ni tunggu respon dari Pas pasal ni..

Berani tak Nik Aziz marahkan Kafir harbi Ngeh ni? Ada telor tak Nasrudin Tantawi 'belasah' DAP yang terang-terang hina umat Islam?

Rasanya.., kalau benggali OKU yang tolak Hudud pun bahalol-bahalol berserban tu tak berani nak sanggah, apa yang kita nak harapkan kali ni ye tak...?

Kalau tak berani nak lawan, maknanya Nik Aziz setuju lah dengan Ngeh tu kann.. Biasalahhh..., siapalah Nik Aziz tanpa 'setan-setan' disekelilingnya tu beb....


p/s: Blogger-blogger lembu Pakatan berani tak 'tegur' kafir Ngeh tu? Mana berani beb.., kan telor dorang semua dah kena gari dengan DAP... Hahahahaha... 

1 ulasan :

  1. BLOGGER PR KECUUUUUT DAH BEB...KAH KAH KAH

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online