BREAKING NEWS

Wardina backup Abby Abadi join Pakatan?


Nampaknya, keceluparan Abby Abadi menghentam pihak Polis didalam isu tahanan I.S.A semakin hebat beb..

Korang baca sendiri apa yang Abby tulis dalam wall Facebook dia.., memang melampau dia punya fitnah kann...

Abby tuduh Polis pukul tahanan dan juga fitnah Polis suruh tahanan I.S.A minum air kencing sendiri... Wohaa..., dahsyat tu beb...

Yang bestnya.., segala perlakuan Abby seolah mendapat sokongan dari Wardina.. Tak percaya??? Tengok je status twitter beliau dibawah...

Wardina kata Abby dianiaya dan beliau yakin keputusan Abby join Pakatan..


23 ulasan :

  1. Bluuweeekk!!

    BalasPadam
  2. abby dulu buat org menyampah pasal tak abis2 dgn masalah dia dgn laki dia n memey... ni lagi buat peminat benci tau tak....dah le sombong.... org sombong tak kemana... dah tak laku lah ni sebok join parti politik.. jln lah

    BalasPadam
  3. wardina dah ketar lutut gian nak join pakatan mcm abby..boleh menjerit jerit depan lelaki

    BalasPadam
  4. ANIAYA APA?DIA SENDIRI YG MEROYAN...XPENAH MASUK TETAPI BISING JE LEBIH..TANYALAH ORG2 POLITIK YG PENAH KENA ISA SEPERTI EZAM,IBRAHIM ALI,RUSLAN KASSIM...KO X TAHU KER KO SEDANG DIPERGUNAKAN ABBY???MANA PEMIMPIN PAS YG LAIN?

    BalasPadam
  5. suggest abby duduk dan merasai sendiri pengalaman di kem tersebut dan kemudian ke guantanamo then buat comparison dan analisis yg lebih berhemah. bapak wardina ni is quite a person actually, kalau rajin buat kaji selidik his sexual preference dulu, harap his father has changed.

    BalasPadam
  6. bodoh la ko abby ababi... puihhhh !! janda sangap !!

    BalasPadam
  7. eh pmpn ni dia yg krg ajar ! dah la main tuduh ! hrp lepas PRU 13 ISA dihidupkan kmbali sb sejak dimansuhkn rmai yg sggup jd pgkianat hnya kerana nafsu songsang ! mula2 kesian dia kena cerai tp skrg da fhm ptt la kena cerai sbb mulut dan hati amat busuk. mmg gentleman la norman sb diam j walau kna hentam mcm2 oleh si hati busuk nih. akhirny suma org nmpk rupa sebenar pmpn ni cmna. kesian ank2 dia

    BalasPadam
  8. Sebab tu la dia join Pas

    BalasPadam
  9. hairan kalau dah berubah jg mulut aurat n mata dari berbuat dosa..tak guna pakai tudung tapi nk mengata n hina org cam nilah kalau rasa pas tu bagus pkr tu bgus n dap tu bagus n umno jht ... letak kewarganegaraan n balik ...eh nak kata balik mana yek bab melayu bukan ada negara cina boleh lik china.hindu leh lik india melayu..........eemmmm.tapi kan depa kata melayu tu pendatang jadi balik lah kat indon kalau indon nak..sudah2 lah..syukur malaysia ni aman.tapi kalau ada niat nak bg tumpah darah sesama islam teruskan perjuangan anda kerana saya garenti kaum lain kan bersatu tapi kaum islam kan pecah belah n merosakan malaysia..n PELUANG TERBESAR US KAN KATA BIAR KAMI TOLONG SELESAI KAN MASALAH MALAYSIA DGN SYARIKAT MALAYSIA BUKAN LG HAK MELAYU..HAHAHA...BARULAH PADAN MUKA...HAHA..TIME TU TAK GUNA MENYESAL...HAHAHA...YUP ISA TAK PATUT DIMANSUHKAN SEBAB MAKIN BYK YG TIMBUL TUK MENJAHANAMKAN MALAYSIA..

    BalasPadam
  10. hairan kalau dah berubah jg mulut aurat n mata dari berbuat dosa..tak guna pakai tudung tapi nk mengata n hina org cam nilah kalau rasa pas tu bagus pkr tu bgus n dap tu bagus n umno jht ... letak kewarganegaraan n balik ...eh nak kata balik mana yek bab melayu bukan ada negara cina boleh lik china.hindu leh lik india melayu..........eemmmm.tapi kan depa kata melayu tu pendatang jadi balik lah kat indon kalau indon nak..sudah2 lah..syukur malaysia ni aman.tapi kalau ada niat nak bg tumpah darah sesama islam teruskan perjuangan anda kerana saya garenti kaum lain kan bersatu tapi kaum islam kan pecah belah n merosakan malaysia..n PELUANG TERBESAR US KAN KATA BIAR KAMI TOLONG SELESAI KAN MASALAH MALAYSIA DGN SYARIKAT MALAYSIA BUKAN LG HAK MELAYU..HAHAHA...BARULAH PADAN MUKA...HAHA..TIME TU TAK GUNA MENYESAL...HAHAHA...YUP ISA TAK PATUT DIMANSUHKAN SEBAB MAKIN BYK YG TIMBUL TUK MENJAHANAMKAN MALAYSIA..

    BalasPadam
  11. Abby Abadi dieksploitasi dan mengeksploitasi.

    BalasPadam
  12. Rohaizak Bin Mohd. hang kompom org bodoh! rezeki mmg dari Allah tapi datang nya melalui berbagai cara..contoh hang sakit nk mampos terlantar tak dapat bergerak apa hang igt makanan boleh trus masuk mulut hang? mesti mak bapak atau adik beradik hang yg tolong suapkan,atau mici cucukan wayar utk salurkan makanan ke perut bodoh hang tu...sukur kepada Allah terima kasih kepada manusia! bongok!!!

    BalasPadam
  13. He...he...he..geng UMNO lwn Ijak sorang pun tak daya.Komen2 ko orang menyerlahkan KEJAHILAN DAN KEBODOHAN TAHAP KRONIK...kesian sungguh. Agaknya ko orang ni hari2 makan dedak ayam atau dedak lembu.

    BalasPadam
  14. syiah adalah agama sesat seperti ajaran ayah pin, rasul melayu, kristian, hindu dan lain2. malah lebih bahaya krn syiah berbohong di atas nama Ahlul Bait. iran adalah negara kafir yg x mgkin dserang oleh yahudi krn kwujudan iran sbg paksi syiah lebih mnguntungkn musuh2 ISLAM. kewujudan iran pada dunia ISLAM adalah sama seperti PAS di Malaysia. memastikan sentiasa ada perpecahan dikalangan umat ISLAM !! sentiasa memastikn ISLAM itu lemah. jahanam syiah ! jahanam pas !

    BalasPadam
  15. bai. asal x update blog. wa xde fb. susa

    BalasPadam
  16. ahhhh.....dah lama menjanda...gelenyar la...ce bagi sedas dua...kompom senyap...mak janda biasa la sunyi.....

    BalasPadam
  17. setan tanpa nama 11.53 memang rezeki dari allah.... hang memang bodoh sebab mun bergantung rezeki dgn umno bangsat.... org umno kalau tak dapat duit ckit mesti nak keluar parti... sebab perjuangan dia org duitttttttttttttttt sampai mampus

    BalasPadam
  18. biarlah dia meluahkan perasaan dia..dah tentu benda yg dia cakap tu betul dan benar, perkara2 yang berlaku pada tahanan ISA..dia dah inteview bekas2 tahan ISA sebelum dia tulis,kerna abby adalah wanita yang cerdik pandai, bukan macam korang semua yang bodoh bangang binagi bahlol bebal bengap haramjadah sial babi anjing barua pukibabi anakharamjadah!!!!!!yang korang tau nak hentam orang nak cari kesalahan orang...kalau benda tu terjadi kat MAK BAPAK korang, aadok bradik korang anak beranak korang...baru korang nak sedor??????? memang BODOH MACAM KELDAI la korang aku rasa binatang pun lebih cerdik dan pintar dr korang...baik korang makan taik keldai dan minum air kencing babi la...bior otak korang tu leh bepikir sikit........... dasr anakharamjadah!!!!!!!!!!tau nak cari kesalahan orang je..........

    BalasPadam
  19. ABY PANDAI? wakakakaka. BODOH.

    BalasPadam
  20. abby tu zaman dah berlalu..
    berlakon... hancusss
    nyanyi.. mak aii.. sedih aku dengar suara dia.. hehehe
    maka nya dia tu create kontroversi...

    berlakon dah takde tawaran lagi..
    tawaran menyanyi....... jauuuuuuuuuuuuuuuuuh sekali...

    itu maka nya dia join pas pis pussssssss ni....

    bila join parti haprak.. maka nya haprak juga la sifat dan sikap..

    sejujur nya aku yakin 100000000000% barua pas dah offer minah sewel ni
    join mereka dan di janjikan wang.......... memandangkan zaman minah sewel ni dah
    berlalu.. dia terima je la,,

    ko ingat dia melalak hari tu depan penjara tak dapat habuan..?????????????

    itu yg dia galak sgt dan hantar borang beb depan wali terompah...

    ni semua ade kepentingan....

    minah di kategorikan... MEROYAN...!

    BalasPadam
  21. Maki-maki orang TIDAK langsung mencerminkan peribadi seorang Muslim. Apa yang anda tulis melambangkan DIRI anda yang sebenarnya..

    BalasPadam
  22. inila cra org Umno yg dbanggakan sgt bdebat..tbaek!!!

    BalasPadam
  23. Ya Allah.... Apa nak jdi ni Ya Allah... Allahuakbar!!!

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online