BREAKING NEWS

TERKINI!!! Abby NAFI kawin dengan Takiyuddin.. Itu semua fitnah semata2..


Berikutan tersebarnya dakwaan bahawa Abby Abadi sudah berkahwin dengan pemimpin Pas Kelantan semalam, Abby telah menafikan perkara tersebut melalui Twitter beliau..

Sambil menganggap berita tersebut hanya fitnah kepada artis di pihak pembangkang., Abby juga mengecam pihak 'lawannya' yang sanggup buat apa saja untuk dunia..

Dakwaan mengenai perkahwinan Abby mula dimuat naik melalui blog terkenal pro kerajaan, House PK dan seterusnya diikuti oleh beberapa blog yang lain..

Abby didakwa telah bernikah dengan YB Takiyuddin yang juga merupakan Exco Kerajaan Negeri Kelantan.

5 ulasan :

  1. anugerah skrin tv995 Julai 2012 12:27 PTG

    laa...biasa la tu kena fitnah...kan abby dah konfem masuk sorga PAS...sabor2 je le ek...hehehe...

    BalasPadam
  2. Syabas Abby masuk pas saya sungguh gembira mudah2an ramai lagi masuk pas. Artis yang masih terkinjang2 tu sedarlah . Hidup PAS

    BalasPadam
  3. Layak lah artis trkinja2 dulu campurpenceramah meroyan mcm teh tarik kaw2 sedap tapi lama2 kena kenceng manis

    BalasPadam
  4. bodoh pny perempuan nmpk sgt bkn nk berubah tp cr market. blah la lu ptuihh! klo manusia tu betul2 nk berubah menjadi umat ISLAM yg lebih baik xperlu masuk mana2 kumpulan lebih2 lg parti politik PAS atau UMNO. oi abby ko manusia bodoh sb tu idop ko mcmtu tp jgn la asik membodohkan diri sndiri. kt Malaysia ni merata tempat nk belajar agama yg bkn tajaan Parti Ajaran Sesat. suda2 la abby insaf la. ko daa tua x cantik pn sbenarnya dan x glamer pn dulu dr lom kawin lg. ko je syok sndiri. jd xpyh la cr publisiti murahan. ckupla bnda2 bodoh yg ko da buat.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Sapa bodoh abby ke ko...sekurang2nya abby berubah untuk kearah kebaikan...engko...asik nak hina orang je...(biasa la org UMNO)...cermin diri dulu la baru nak ckp orang....org yg bijak takkan memhina org lain sesuka hati....

      Padam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online