BREAKING NEWS

Saya masuk Pas kerana nak dekati agama.. - Ostazah Abby


Didalam portal Malaysiakini, Abby mengaku bahawa dia masuk Pas kerana nak dekati Islam, bukan untuk berpolitik..

Tapi masalahnya.., segala statement dan tindakan janda Norman Hakim tu sejak dia masuk Pas, memang nampak sangat politiknya..

Hentam kerajaan tu bukan berpolitik ke? Fitnah Polis dan juga pihak berkuasa demi Pas tu sebahagian dari nak cari Islam ke Abby oii?

Dan sampai sekarang ni Abby still tak berani nafi dakwaan dari penyokong Pakatan sendiri bahawa artis yang jadi penceramah Pas dibayar ribu-ribu setiap kali beraksi diatas pentas ceramah..

So.., Abby nak tipu sapa kononnya dia join Pas kerana nak cari agama? Seluruh negara tahu Abby join Pas hanya kerana nak cari duit lebih dan populariti murahan..

Kalau nak cari agama, banyak lagi pondok pengajian dalam negara yang lebih ikhlas ajar agama..

Masalahnya.., masuk pondok tak fofuler beb.. Abby confirm tak layan benda tak fofuler... Hahahaha...

5 ulasan :

  1. Hahaha tumpang ketawa jugak lah.

    BalasPadam
  2. Kira kapir sgt umno ni ye sampai kena masuk pas utk dekati agama. Wtf abby abadi

    BalasPadam
  3. inilah padah ikut ajaran sesat

    BalasPadam
  4. Nak dekati agama bukan kena masuk Pas , cik Abby ooooiiii....Apa kau fikir alim ulamak seluruh dunia sejak zaman-berzaman tu jauh dari agama ke? sebab tak isi borang Pas ??

    Janganlah tunjuk bahalol berlebih sangat !
    Mengaku jer laaa masuk Pas sebab nak cari laki..
    hahahahaaaa

    BalasPadam
  5. Janganlah tunjuk bahalol berlebih sangat !
    Mengaku jer laaa masuk Pas sebab nak cari laki..

    ---------------------------------------------

    jadi bini no2 mat sabu je laa ostazah abby oii...tak yah susah2 maa...jendral bintang 3 tu pon kira power apa....hehehehehe....

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online