BREAKING NEWS

Polis ZALIM kerana tembak Imam Mahadi.. - Chua Jui Meng


Gua terbaca satu tweet seorang pemimpin Pakatan yang amat bangang apabila dia menyalahkan polis kerana menembak lelaki yang mengamuk di JPM semalam..

Berikut adalah Tweet pemimpin tersebut:-


Takkan Chua Jui Meng tak tahu kot.., tembakan Polis adalah di tangan dan di kaki beb..? Kalau betul polis nak tembak untuk membunuh, baik polis tembak di kepala atau di dada mangsa...

Gua anggap, cubaan pemimpin haprak Pakatan ni mempertikaikan tindakan polis yang melindungi pegawai dan staff di JPM serta orang awam disitu adalah satu cubaan yang tidak bertanggungjawab.

Inilah mentaliti mangkuk hayun pemimpin-pemimpin yang ada dalam Pakatan.. Gua yakin rakyat boleh menilai semua perkara yang berlaku di JPM tu..

Kita semua tahu bahawa tembakan tu dibuat selepas polis cuba memujuk mangsa dengan baik.. Dan tembakan tersebut dilakukan di tangan (kena pada bahagian ari-ari) dan kaki..

Cuma pemimpin Pakatan laknatullah saja yang bangang nak mampus sampai semuanya nak dipolitikkan!!!

16 ulasan :

  1. Haramjadah ni nak suruh polis buat apa? kalau dah bawak pedang samurai nak suruh polis pi peluk dan cium depa ka? Dasar bangan haramjadah pukimak punya pakatan..

    BalasPadam
  2. so jui meng ni seperti menghargai org yg melawan kerajaan ... okay, kalau camtu, if diorang menang, jgn cakap pedang samurai, dgn kereta kebal aku dtg putrajaya...

    polis tak payah la tembak yer... police dont want my blood in ur hand kan?? pleaseeeee...... nak tembak anuuuuuuuuwar ngan geng2 die jer pn... bukan serang polis.. :)

    BalasPadam
  3. Kenapa la isu jenayah cam ni pun nak dipolitikkan. Bangang ke apa?

    BalasPadam
  4. siapa CJM ni??oh baru ingat menteri kesihatan bahalol yg kecewa..apa Dodol si bangang ni cakap?amacam klu si bahalol yg mati ni serang pej PKR?adakah si bangang CJM ni nak peluk2..nak belai2..pas tu make up si bahalol yg dah mati ni cantik@ pas tu call aljuburi datang kasi kunyit sama si bahalol yg dah mati ni????

    BalasPadam
  5. Dah xde mndal merepekle

    BalasPadam
  6. Pemimpin yg keluar BN tu semuanya adalah org2 yg dah terencat akal, jadi apa nak dipersoalkan lagi.

    Pemimpin PR pertama yg bersuara, dari PKR. Mungkin ini klu pertama?

    BalasPadam
  7. Yg pompuan tu pun ditembak jg..?

    BalasPadam
  8. hadoi la...cuba kalau orang amuk tu dekat opis dia tengok...silap2 dia suruh polis tembak pakai machine gun kot....haru la depa ni...belajaq tinggi2..bodo bertingkat-tingkat...

    BalasPadam
  9. Banggang punya pemimpin bodoh

    BalasPadam
  10. Klu hal keselamatan dan keamanan negara pun nak dipolitikkan memang dasar pembangkang HARAM..Lepas nie tok guru PAS akan ckp 'IMAM MAHDI DAH MASUK SYURGA..MATI SYAHID...'Ada akal tk nk guna..Selamatknlah Malaysia dari pengganas2 parti politik nie..

    BalasPadam
  11. bodoh punya jui meng! kalau ko menulis dalam kereta yang bergerak, tulisan ko pun cakar ayam jugak laaa..ko fikir mamat mengamuk tu duduk diam2 macam patung?
    tengoklaa sendiri
    taik2 BN yang dibuang, pakatan rakyat kutip. akhirnya yang keluar adalah taik jugak! kah kah kah

    BalasPadam
  12. APA2 PUN...AKU TETAP SOKONG POLIS. GO TO HELL PAKATAN RAKYAT!
    KEPADA ABANG2 ADIK2 PAKCIK2 MAKCIK2 POLIS, BEKAS POLIS DAN SELURUH KAUM KERABAT POLIS, JANGAN UNDI PAKATAN RAKYAT SETIAP KALI PILIHANRAYA. BIAR DORANG SEMUA TERSUNGKUR..TAHU NAK MENYALAHKAN ORANG YANG MENJALANKAN TUGAS JE. BILA POLIS KENA LANGGAR MATI ATAU CACAT DISEBABKAN PENJENAYAH, TAKDE PULAK DORANG NAK TOLONG. CELAKA PUNYA PAKATAN RAKYAT!

    BalasPadam
  13. hanya sesiapa yang pernah berdepan dgn pedang katana ni ja yg fhm perasaan abg polis tu..

    BalasPadam
  14. kesian polis wat pun salah tak wat pun salah senang cam nilah bagi pembangkang wat bab pandai n tau sgt komplen br kita tau depa leh ke @ tak tau..cakap memang hebat cam depalah perfect...n org lain semua..slh ...kalau susah sgt bagi tentera pegang baru darurat namanye...polis pun tak yah wat keje..nn politik pun terus sangap...salah sikit tembak mati tak yah dok ada mahkamah n budi bicara...

    BalasPadam
  15. Kalu ada lagi kejadian macam tu, polis jgn buat apa2, panggil si CJM minta dia coolkan si pengamuk tu. Aku nak tengok camna dia handle.

    BalasPadam
  16. TEROPONG HIKMAT26 Julai 2012 6:58 PG

    DAH NAMANYA PUN PEMBANGKANG, KERJANYA MEMBANGAKANGLAH....BANGKANGLAH APA LAGI!! TAK BETUL KE? BETUL KE? .....LAWAN TETAP LAWANNNN!

    CUKUP TU CUKUPLAH.. KITA AJAR SIKIT PUAK NI DALAM PRU KE13 NANTI.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online