BREAKING NEWS

JUTAAN rakyat berterawih bersama Anwar di Pmtg Pauh...


Masjid Taman Guar Perahu dilaporkan sesak semalam berikutan kedatangan pemimpin agung Pakatan Rakyat dan juga 'bakal' Perdana Menteri Malaysia, Anwar Ibrahim...

Kehadiran 'beratus ribu' rakyat dikawasan berkenaan dipercayai hanya semata-mata mahu mendengar Tazkirah LIVE dari Anwar..

Yelahhh..., mana ada didalam dunia ni beb seorang yang didakwa meliwat dan juga ada video seks dengan chinadoll, bertazkirah dalam masjid...

Hanya di Malaya ni je perkara ajaib macam ni boleh berlaku beb... Sebab tu lah Anwar diangkat sebagai 'manusia anugerah Tuhan' didalam Pakatan...

Gua rasa.., pasal ni lah Anwar dah tak nak bertanding di Pmtg Pauh dan nak pindah ke Nibong Tebal PRU13 nanti...

Kalau macam ni punya sokongan.. jangan kata Anwar..., Pok Nik Ajis pun lari beb... Hahahahaha.....





18 ulasan :

  1. terawih apa siang terang benderang kat luar tu?

    BalasPadam
  2. lepas bertakzirah di check in hotel balun juboq budak jambu

    BalasPadam
  3. Siang tu tazkirah sebelum buka puasa.., malam baru terawih.. Takkan itu pun nak ajar beb? Hahahahaha...

    BalasPadam
  4. hahaa berterawih siang hari ,nak pitnah tu biar cover sikit dol

    BalasPadam
    Balasan
    1. Lu bodoh laa....

      Padam
  5. ..ni la contoh klo hanya baca tajuk...dan yg paling utama tgok gambar...lain2 tolak tepi w'pun dikarang berjela2...hehehehe
    Tazkirah mmg le siang malam pun buleh.... ;p

    BalasPadam
  6. Bakal Perdana Menteri, Timbalan Ketua Meneri P.Pinang & Yang DiPertua MAIPP hadir, tapi tak nampak pun kehadiran sampai melimpah ruah & penuh sesak. Segelintir puak2 yang masih belum sedar siapa sebenarnya Anwar Ibrahim, peliwat tegar, pelakon porno,pembohong, pembelit, pemutar alam dan tali barut Zionis.. Allah Maha Berkuasa, banyak yang dah sedar siapa sebenarnya Anwar Ibrahim. Islam akan hancur & kacau bilau sekiranya dipimpin oleh Anwar Ibrahim kerana Anwar Ibrahim hanya mementingkan kuasa.

    BalasPadam
  7. nih sesi suai kenal nih...itu pasal terang...

    kalo sesi B2B(Body 2 Body) gelap, org pun xleh ramai, kang xmenjadi ANUgerah tu...

    Lagi tu sume jantan monopose...kalau jambu lain

    BalasPadam
  8. Alhamdulillah, surau tmpt aku lagi penuh berbanding ni.

    BalasPadam
  9. MasyaAllah,

    Langsung tak takut dengan Allah SWT... dosa zina dan meliwat berbakul tetapi selamba kat dalam masjid bg tzkirah??? Itu belum dikira satu laporan membalun seorang perempuan melayu siang hari di dalam bulan ramadhan? harap sgt la tak betul tapi perempuan tu sendiri yang cakap...

    BalasPadam
  10. berhentilah dari menceritakan perkara2 yang tak sepatutnya dengan niat untuk menjatuhkan seseorang....

    BalasPadam
  11. Anwar dah x laku

    BalasPadam
  12. weh. kalau nak tipupun tgk la keliling. tu bukan terawikh pun. siang hari. hang buta ka? malulah.

    BalasPadam
  13. org dh bgtau,ni tazkirah sblm bukak posa..mmg la nmpk siang lg..x paham2 lg ka??

    BalasPadam
  14. masjid ni siap bg ceramah politik lg ditengah2 sembahyang tarawih. buat 4 rokaat pas2 berenti, ada taskirah kononnya. pas2 bantai BN kaw2. pas2 sambung sembahyang tarawih.....

    BalasPadam
  15. Anwar Ibrahimr memang xlayak jadi pemimpin Negara..Hancur Negara dan Agama kalau dibiarkan pada Anwar yg byk bersama Yahudi ...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online