BREAKING NEWS

GEMPAR!!! Dompet pun Pok Nik tak mampu beli...


Inilah bukti betapa zuhudnya Pok Nik sampaikan dompet pun orang tua tu tak mampu nak beli.. Itu bukan gua kata beb.., itu semua pentaksub Pok Nik yang kata haaa...

Bagi gua.., kalau pakai kereta ratus ribu mampu, tapi nak beli dompet pun tak mampu..., itu bukannya zuhud beb... Itu namanya BAKHIL @ KEDEKUT !!!

Tak sangka ye benda macam ni pun puak-puak pentaksub Pok Nik tak nampak.. Terlebih minum air kaki gamaknya dorang tu ye... Hahahahaha...


8 ulasan :

  1. mana nak mampu duit yang dia masukan dalam poket tu pun rakyat yang bagi..

    BalasPadam
  2. tu duit org baru bagi under table tu... sbb tu dlm envellope..

    BalasPadam
    Balasan
    1. zuhud zuhud gak... orng hulor ambekk ehh....

      Padam
  3. Tg menjalar dgn unta hitam (merc) tu
    apa plak zuhud sgt ker

    BalasPadam
  4. lagu tu gua pun bley..

    BalasPadam
  5. Dompet ada dalam serban. Payah nak wat kuar.

    BalasPadam
  6. cikgu limau kasturi8 Julai 2012 8:38 PG

    janganla menunjukkan kemunduran umat islam...benda kecil2 camtu tak usahlah penykong2 pas heboh2kan..buat malu je kat bukan islam...nanti mereka kata...huh! org islam hidup mcm tu ke..dompet pun tak boleh beli....sanggup guna sampul surat je....kan makin jauh bukan islam utk dekat kat islam...mcm berus gigi juga...gunalah ubat gigi sugi yg terbukti bersih...janganlah guna kayu sugi lagi sbb zaman dah maju...nanti kena gelak kat bukan islam betapa mundurnya umat islam...sbb guna cara lama....ingat! yang sunahnya gosok gigi bukan benda lain...kayu sugi adalah alat yg ada kelebihan jika digunakan untuk menggosok gigi drpd bahan lain....jadi janganlah jadi umat islam yg dungu..tanpa berfikir dgn anugerah akal yg allah berika kpd kita semua...allahu akbar.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online