BREAKING NEWS

Budak Ting4 kena rogol bergilir2 sebab lewat datang sekolah..

Angkara lewat ke sekolah, seorang pelajar perempuan melalui detik hitam apabila dia dijadikan habuan pemuas nafsu dua remaja lelaki rakan sekolahnya kelmarin.

Gadis berusia 16 tahun itu bukan sahaja dirogol bergilir-gilir oleh dua remaja terbabit, malah turut dipaksa melakukan onani sebelum gadis malang itu ditinggalkan di sebuah stesen minyak.

Sumber berkata, sebelum kejadian, mangsa dikatakan lewat menyebabkan dia takut untuk masuk ke kawasan sekolah, sebaliknya menunggu di luar sekolah.

"Kira-kira jam 9 pagi, rakan lelakinya menghubungi dan mengajaknya keluar dengan menaiki sebuah motorsikal. Mangsa bersetuju dan dibawa ke sebuah rumah kedai di Taman Melawati.

"Ketika berada di rumah berkenaan, mangsa dipaksa melakukan hubungan seks walaupun mangsa menolaknya," katanya.

Beliau berkata, mangsa bukan sahaja dirogol rakan lelakinya, malah turut dirogol seorang lelaki yang tidak dikenali.

"Sebaik lelaki terbabit selesai melayan nafsunya, data pula dua lelaki lain dipercayai rakan kepada rakan lelakinya, tetapi mereka tidak merogol mangsa sebaliknya memaksa mangsa lakukan onani.

"Namun mangsa enggan berbuat demikian dan merayu dilepaskan," katanya.

Katanya, mangsa dihantar lelaki itu ke sebuah stesen minyak berhampiran sebelum mangsa pulang ke rumah dan menceritakan kejadian berkenaan kepada keluarganya.

Berikutan itu, keluarganya membawa mangsa membuat laporan polis berhampiran sebelum dibawa menjalani pemeriksaan kesihatan.

Sementara itu, Ketua Polis Daerah Ampang Jaya, Assisten Komisioner Amiruddin Jamaluddin mengesahkan menerima laporan itu dan siasatan masih dijalankan.




p/s: Gua rasa remaja pompuan tingkatan 4 tu pun patut disalahkan jugak beb.. Takkan alasan datang lewat je dia sanggup tunggu sampai pukul 9 kat luar sekolah...?

Kenapa dia tak terus balik je ke rumah? Dan yang paling penting.., kenapa dia gatal merenyam sanggup ikut jantan ke rumah dorang?

Bukan ke perbuatan tu macam sengaja cari bala namanya beb?

53 ulasan :

  1. TAKUT MASUK SEKOLAH...TAKUT BALIK RUMAH..
    TAPI IKUT BALIK RUMAH ORANG BERANI PULAK?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Dnia skunk, mcm2 dh blaku.. dh x ingt d0sa.. ALLAH sjew yg mblas ny nty..

      Padam
    2. Aih, anta lar nie gurl. . Trak otak kot. . Cetek tol!

      Padam
    3. Ini sume akal masing2 da xbleh nk brfungsi otak da mati cmni la jdi.

      Padam
    4. nnti allah yg blas..yg pmpuan 2 pown satu lau dya msuk ke skolah mesti x jdi mcm nie wlau pown dya kena tibai

      Padam
    5. Kenapa pompuan tu g ikut dak laki tu...memang carik pasal arr...

      Padam
    6. pompuan pun same, gedik2 je, x inggat dose, ape lh nk jadi kt pompuan zaman sekarang ni, insaf lh, inggat lh allah, sebelum terlambat,

      Padam
    7. Taubat la....kowg semua............

      Padam
  2. semua dah setting tapi lain yang jadi... dia ponteng mayu ikut boyfren, mana tau kena rogol plak

    BalasPadam
  3. skunk nk cri p0mpuan yg alim n suci p0wn susah skunk nie...
    kebayakkan smua da kne teb0k... ishhhhh
    apew la nk jadi gan budak zaman skunk nie...
    smua nye terik0wt2 0wg barat...
    nnti da dpat bale bru la nk ingat tuhan...
    xgne da....
    lbh baek insaf dri skunk...
    kurang kan melepak gan jantan2...
    amalkan keje uma...
    keje sk0wla...
    tlg mak...
    apew la nk jdi... ishhhhhhhhhh
    salam

    BalasPadam
    Balasan
    1. jgn kta kt pmpuan ja..yg tebuk 2 pown dax2 laki jgak..

      Padam
  4. Otak binatang

    BalasPadam
  5. Bodoh punya jantan..

    BalasPadam
  6. Aq rasa memang slh dye lh,,dh tau dtng lmbt pi blik lh..yg dye g ikot wat pew??ad akal bole fkir lh..

    BalasPadam
  7. Grm plak ngn kes mcm niey,, xdew ati dn prsaan larh... hisshh.. ksian pmpn taw.. tp mst dy malu.. kne rmai2.. tk0wt jgk kn kl0 dy0wg rakan kew, lps t0e dy sbah kt owg len.. agy larh mlu,, tp yg pntng bdk t0e dh rpt p0lis.. hmm

    BalasPadam
  8. nk wat ape tgu dpn skul..?trus msuk or lek je la klu da ase tkut2..fon org suh amek,laki plak tu kn..ppn nie mg ade plihan sbnar nye,tp da d plih slh..tme je la,jgn nk slahkan laki k..ape kte nk,kte wt n kte dpt...

    BalasPadam
  9. mcm2 skrg da jadi kan. . sblum buad ap2 tuu pkir lha dluw. . ini tdak. . buad ap tgu dpn skola. hmm, , ksian kadd bdak prempuan tuu. .

    BalasPadam
  10. em apa ble buat nasi dh jadi bubur...pada prmpuan yang lain sila berhati2..jerung sntiasa memandang. klu dh kene msti mau lagi......pada prmpuan sklian slpas ni prgi la pakai sluar dalam besi...hahahaha....

    BalasPadam
  11. Jantan semua xley pkai . .

    BalasPadam
  12. Da tau lmbt dtg sekolah Dduk jerr la Kat rumah....gna otak sblum b'fikir

    BalasPadam
  13. Uda tau lmbt ke sekolah x pyh la pergi....
    Laen kli fkir sblum buat pa2 2

    BalasPadam
  14. munkin mmg die suke kat laki tu or maybe mmg boypren die kot n mmg die rela pon.tp bila laki2 lain dtg tu yg die xrela.tp dlm report polis ckp le semue skali die kene pakse/rogol

    BalasPadam
  15. Kimak tol laki pown sama gx . Laki yg pkse ppn wt sume ur tok mmuas kn nafsu dy aje . Pz ur na sala kn ppn lax . .

    BalasPadam
  16. Lelaki mmg tk gune.
    Hnye pk nafsu jek..
    Nafsu binatng lelaki ni sume..
    Bodo pnye jntn..!!!
    Pmpn pn 1..
    Mdah pcye n tpedaya dgn ayat mnis jntn..!!
    Ade otak tu pklaa..
    Jgn ltk otak kt kpale lutut...!!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Klau semua laki x guna n binatang, bapak ko mcm mna plak??? Tengok la 2 batang jari kamu tu.. Dulu besar tu ja tapak kaki kamu, sekarang ni dh besar mna??? Agak2 siapa la yg jga kamu dari kecik2 lgi?? Nk komen bleh, tpi jgn main tembak je... PEACE!!!!!

      Padam
  17. pmpn lar bodo.. Syok2 buat smua.. Lepas tu cakap laki bodh lar.. Kesian laki2 main 10 minute penjara 20 thn.. Krane pmpn tu sial..

    BalasPadam
  18. Lelaki nie mmng x gne .

    BalasPadam
  19. ha..kan dah terkangkang pdn muka

    BalasPadam
  20. Pmpuan 2 bodo,yg g ikt laki 2 pe hal,mmang kna kekah la..

    BalasPadam
  21. kalau kita ingat islam itu saudara..walaumacammana pun kita tolong saudara seislam kita kaum yang lemah nabi muhammad s.a.w. bagi tahu ( akal perumpuan kurang sikit)...tapi tidak kita telah merosakkan hidup seorang perempuan..ingat hukuman allah kalau kita tak dapat didunia....pasti kita terima nya diakhirat....kalau adik kita terlepas,kak kita terlepas..mungkin anak cucu kita akan alami perkara yang sama ...yang mana kita telah lakukan pada orang lain.(ingat allah sentiasa melihat apa2 saja yang kita lakukan) walaupun didalam gelap.

    BalasPadam
  22. Class start pkol 8....y dya g tngu smpai kol 9 nx wat apa,nx tngu cikgu dtg jmput?lau dh xnx msuk class 2 pegi laa blik y pegi ikowt laki sapa sruh..cer fkir btol2

    BalasPadam
  23. @insan bapak ko pn x blh pki la kirenye.. hahaha

    BalasPadam
  24. Hukum HUDUD la ikut ISLAM, gerenti selamat. Yang kau ikut hukum KAFIR Lord Reid pasal ape. Tanggung le!!! Laknat ALLAH untuk kerajaan UMNGOK Malaysia!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Suruh PASik la buat hudud...tunggu apa lagi semua pihak dah kasi green light...cari macam2 alasan x nak buat hudud..dasar munafik...hudud ni hanya mainan utk pancing undi saja..masa kempen PRU..ulamak terompah jamban bukan main lagi kempen macam x sabar2 nak buat hudud..bila dah menang hacus...uat2 lupa..celaka punya ualamak durjana

      Padam
  25. Laknat Allah pada negara yang KAFIR/ingkar pada hukumnya. (Negara yang beriman dengan hukum Lord Reid tapi KAFIR/ingkar pada hukum ALLAH)

    BalasPadam
  26. haih pelik betul ? aq dpt diorg ni mampus kerjakan o0o aram jadah !

    BalasPadam
  27. Tuhan ampon kn la dosa umat mu!!

    BalasPadam
  28. Ape bendalah...ape kaitan umno...guna otaklah...kamon2....

    BalasPadam
  29. asal salah umno pulak..

    BalasPadam
  30. Mesti yg ckp "jntn xgne" 2 pompuan kn?

    BalasPadam
  31. Salah umnO ini smua,knpa xdidik dgn cra islam,da 50 thn lah dh umnO pegang malaysia,knpe hkum Allah blm t'laksana??bla pkr nk bt ad je yg tentang..siap perli lg,ni smua slh UmNo

    BalasPadam
  32. Salah Babi Negara.

    BalasPadam
  33. semue slh pempuan erk.agak2 lh lelaki yg mcm sial.x

    BalasPadam
  34. Pmpuan memg bdoh pepek da merenyam

    BalasPadam
  35. Pepek dah gatal

    BalasPadam
  36. Pmpuan memg macam tu dah gatal.

    BalasPadam
  37. Sekrang ni malaysia x salah kn pompuan klu bwah umor.... klu pompuan 2 bwah umor merogol seorng llki ttap llki 2 jgak yg dpersalahkan.... betul kan malaysia?

    BalasPadam
  38. Ingat Allah wahai kaum hawa. ...x takut mati ke.. .baru seksaan dunia blom neraka jahanam ponya seksa. ..

    BalasPadam
  39. barang best buat pa nk lepaskan,,,,

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online