BREAKING NEWS

PANAS!!! Hairie Othman meroyan marahkan penyokong Umno..


Setelah gambar beliau sedang berceramah diatas pentas Pas tersebar hari ni, pelakon yang baru mendapat tauliah 'syorga' dari Pas terus menghentam penyokong Umno didalam laman Facebook nya..

Kononnya, kisah khalwat beliau di Langkawi tak sepatutnya disebut semula oleh 'pencacai' Umno kerana beliau sudah bertaubat..

Dan menurut pelakon itu, 'pencacai' Umno sudah melakukan dosa kerana membuka aib beliau yang selama ini cuba beliau lupakan..

Bagi gua.., rasanya tak perlulah 'Leftenan Adnan' ni meroyan sangat..

Lu sedap je kutuk kerajaan dalam ceramah.., lepas tu lu tak tahan pulak bila penyokong kerajaan kutuk lu... Mana aci macam tu beb...

Dan pada pendapat gua.., cerita lu berkhalwat di Langkawi tu bukannya cerita fitnah beb.. Itu benar-benar kejadian.. So..., redha je lahhh...

Apapun.., 'Leftenan Adnan' tu kena faham dunia politik.. 'Sepak terajang' dunia politik ni lagi ganas brooo...

Sikit nasihat untuk lu..., kalau kena sikit macam tu pun lu dah meroyan.., gua suggest baik lu duduk diam je dalam dunia hiburan..

Sekurang-kurangnya, gossip hiburan lagi 'lembut' dari gossip politik baii... Hahahaha...

10 ulasan :

  1. Artis second hand nie kata buka aib orang dosa besar. Dia dok ceramah kat pentas tu bukan buka aib orang ker? PAS terbaik!! eh silap, PAS TERBERAK....Kih...Kih...Kih...

    BalasPadam
  2. Bajetla...mmg pn kau org mcm tu...org da btaubat nk buka aib org buat apa...

    BalasPadam
  3. Pisaukarat dibuang kt baroh
    Tetapi terjumpa dipangkal titi
    Hairi ni bukannya ada pengaruh
    Masok PAS nak cari populariti.

    BalasPadam
  4. jika mahu join politik kena tahanlar hadapi sebarang kemungkinan, tapi tak perlulah nak kutuk kerajaan, kutuk sultan johor etc.sejak dah join politik ni pandai plak hairie ni mengutuk orang.dulu kemain gentleman dan romantik.cerita Waris pun tah pape..jadi hantu..mmg hantuler ko

    BalasPadam
  5. Standard la ahli pas...buka aib org boleh tp bila kita buka aib dia bukan main marah lagi...dia buat boleh org lain buat tak boleh

    BalasPadam
  6. anugerah skrin tv9922 Jun 2012 10:10 PG

    tu le...jgn le aib kan pak hairie nie...dia kan dah taubat sebab dah masuk PAS...memang konfem le ahli sorga wali2 keramat PAS...hihihihi...

    BalasPadam
  7. ni bukan taubat namanya, ni dah kita TAU BUAT.. paku dulang paku serpih punya malaaun..

    BalasPadam
  8. aku heran la dgn manusia zaman sekarang nie..

    asal taubat nampak syurga pas...

    dah tu sedap plak kata org pencacai...

    bagi aku kalau ko tak nak kena hentam jgn masuk politik...
    bersifat sederhana lagi baik...
    kunci syurga bukan ada kat wali sengat PARTI ANJING SETIA...

    hang tak yah masuk umno la...

    bikin semak jer...

    mulut lu laser wa tak heran tapi kalau lu kena fire lebih2 lu kena ada stamina minda dan ilmu tahan tekanan...

    bab ilmu tekanan ni lu blajar kat anugay...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  9. nasiblah dah nak masuk politik kena tahan sepak terajangnya...tapi kalau masuk pas nak berdakwah atau belajar agama..bukan tempatnya...penceramah politik bolehlah...

    BalasPadam
  10. sdr payat ! kamu pun persis seperti orang yang sudah hilang pedoman. pandai nasihat orang...cerminlah diri tu dulu...kamu terikut dengan kutuk-mengutuk tapi duit biasiswa pun kamu cedok...jadilah orang yang beriman, bertakwa dan mempunyai sikap berterima kasih.....

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online