BREAKING NEWS

Mata je rabun.., nafsu tetap celik dengan pompuan..

Seorang lelaki yang mengalami masalah rabun dihadapkan ke Mahkamah Majistret, di sini, semalam atas dua pertuduhan mencabul dua gadis di lokasi dan waktu yang sama, tujuh tahun lalu.

Bagaimanapun, tertuduh, Abdul Aziz Ab Rahman, 45, dari Jalan Panji Alam, di sini, mengaku tidak bersalah dan mohon dibicarakan selepas kedua-dua pertuduhan dibacakan di hadapan Majistret Noradila Ab Latif.

Mengikut pertuduhan pertama, dia yang turut menghidap penyakit kencing manis dan jantung itu didakwa pada 21 September 2005 jam lebih kurang jam 12 tengah hari di sebuah rumah di Tanah Lot Batu 10, Gong Badak, di sini, telah menggunakan kekerasan jenayah kepada mangsa yang ketika itu berusia 24 tahun dengan niat mencabul kehormatan mangsa.

Manakala bagi pertuduhan kedua, tertuduh didakwa melakukan jenayah sama terhadap seorang lagi mangsa yang berusia 21 tahun di lokasi dan waktu yang sama.

Dengan itu, tertuduh didakwa telah melakukan kesalahan di bawah Seksyen 354 Kanun Keseksaan yang memperuntukkan hukuman penjara boleh sampai 10 tahun atau denda atau sebatan atau dengan mana-mana dua daripada seksaan itu jika disabitkan kesalahan.

Pendakwaan dikendalikan Pegawai Pendakwa, Inspektor Miky Anak Dunstan Muda manakala tertuduh tidak diwakili peguam. Sejurus pengakuan tidak bersalah tertuduh direkodkan, Noradila kemudiannya menetapkan 15 Julai depan sebagai tarikh sebutan semula kes dan membenarkan tertuduh diikat jamin sebanyak RM4,000.

1 ulasan :

  1. Kalau dah badan mcm gudang gula patut mau dok taubat tapi lakhanat ni bikin musibat la bro...

    Pejuang hamas...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online