BREAKING NEWS

Video pengakuan Khalid Ismath : "Saya trauma kena tangkap Polis..."


Monyet Syiah ni kata dia tak tendang Polis.. Itu semua tuduhan jahat dari media katanya..

Mamat celaka ni jugak tuduh Polis zalim pasal tahan dia tanpa bukti.. Dia kata tangkapan Polis tu dah MENCEMARKAN MARUAH dia sebagai mahasewel dan juga memalukan ibubapa dia...

Yang paling best, monyet sewel ni mengaku TRAUMA bila terpaksa duduk dalam lokap..

Ehhh.., sejak bila pulak monyet syiah ni ada rasa malu? Sejak bula pulak dia ada maruah??

Dan sejak bila pulak dia jadi mahasiswa?? Mahasewel tu ada laaa... Bodoh punya monyet Babiga!!!

12 ulasan :

  1. Tak kuat mana rupanya sebedul nie. Baru kena tahan dah trauma? Waktu memekik dan apa2 provokasi bunyi macam hero. Hero taik betullah si bedul nie..Nak bunuh polis lagi....

    BalasPadam
  2. Bodoh lah si Khalid nie, yang komen kau setuju semua polis kena bunuh tu tak ckp sepatah haram pun.Sial lah kau dgn keluargakau skali!!!

    BalasPadam
  3. jangan marahkan mamat monyet nih ... kesian
    tengokla dulu mak bapak dia ni ... kesian
    dah baka buruk ... buruk la hasilnya ... kesian..

    BalasPadam
  4. bodoh punya khalid.cerita ko nak bunuh polis tu kau ingat pdrm tk bole nak dakwa kau ke?dasar monyet beruk ungka kat hutan.

    BalasPadam
  5. pemuda bandar puteri klang10 Mei 2012 8:28 PG

    budak higusan macam tu la..bila ramai berani mengalah kan harimau tapi bila kena tahan jadi bodoh macam lembu gila..

    BalasPadam
  6. Dia bukan contoh student melayu yang baik..!

    BalasPadam
  7. Mcm haram jadah..ko dgn bapak ko semua..patut dibuang negara..campak dlm laut cina selatan..br ada akai ckit..

    BalasPadam
  8. salah sekoq monyet spesis yg paling merbahaya di k.l nie...jaga2 ye para penduduk lembah klang...

    BalasPadam
  9. Mohon izin pautan kepada blog saya panglimalembahbelum.blogspot.com Terima kasih

    BalasPadam
  10. mamat ni kurang kasih sayang kat rumah ...dia ni attention seeker...Belajar uitm first year pun CGPA paras paras idong je...ada 2 -3 paper kene repeat....

    tu pasal dia join amBABIga sebab konon AMBABIga nak bagi dia keje....hahahahaha

    BalasPadam
  11. nak saman konon....ko saman mak bapak ko dulu laaa sebab lahirkan sekor beruk yang tak hensem lagi bingai

    ko nak saman aku....meh laaa aku tunggu ko kat SEA PARK

    latarbelakang keluarga monyet ...ko tu mahasewel

    LAW 101 pun dapat C-

    BalasPadam
  12. hey mamat berukkkk,,hang ingat hang nie pelakon bollywood ke apa, dalam cerita/filem 'bersih 3.0 the movie' hang jadi hero pada heroin hang 'ambiga the frog' aksi menendang polis , menyelamatkan spesis hang yang kian pupus untuk terus hidup dalam 'keadilan' dunia seks bebas / hormonseksual , muka hang tu semua orang dah kenaiii sebagai pelakon berukkkk.... bila hang nak buat cerita / filem hormonseksual pulak ? hang kena liwat oleh pelakon hebat anwar ibrahim 'king of liwat' di malaysia. ataupun bila hang dah beristeri , isteri hang pulak yang hang bagi jantan lain untuk di liwat atau di-try,test ( sebab kebebaskan seks ) ataupun bapak hang dulu dah kasi emak hang kepada orang lain untuk test / diliwat oleh si jantan berukkk lain, tu sebabnya lahir hang macam berukkk. hang nie bukan anak bapak hang yang betul, mungkin hang nie anak luar nikah berukkkkkkkkkkk. saman lah gua, gua tunggu. lain kali kalau kena ugut ke, kena acident ke,kena samun ke, jaganlah datang kepada bapak polis untuk buat aduan. buatlah aduan kepada ambiga the frog dan the king oleh liwat untuk siasatlah.

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online