BREAKING NEWS

[VIDEO] Penderaan bayi..., tukang rakam pun subahat sama..

Gua terkejut bila tengok video penderaan bayi ni beb..

Menyirap-nyirap darah gua sampaikan berdiri bulu roma sebab terlampau geram dengan aksi ibu budak tu mendera anak dia..

Setan manalah yang masuk dalam perut pompuan tu sampaikan dia tergamak bertindak sangat kejam lagi zalim..?

Gua dimaklumkan, pompuan celaka tu dah kena tangkap dan dikenakan hukuman penjara 18 bulan..

Itupun selepas 300 laporan Polis dibuat keatas video terbabit oleh orang awam..

Rasanya.., yang tukang rakam tu pun patut ditangkap jugak.. Yelah.., dah tahu pompuan tu gila meroyan, kenapa si tukang rakam tu tak halang perlakuan setan tersebut?

Bagi gua, pompuan yang rakam tu dah dikira bersubahat mendera bayi tu beb.. Gua harap pihak berwajib dapat mempertimbangkan tindakan sewajarnya keatas tukang rakam tu..

video

4 ulasan :

  1. kenapa mesti 18 bulan je...tak insaf la pompuan tu..ya tuhan..ade jgk org mcm ni dlm dunia ni..

    BalasPadam
  2. aku andaikan begini, betina tu suda terlalu kerap dera baby tu. dah dihalang berkali-kali, tapi tetap juga buat. so, org yg rakam tu pun buatlah rakaman utk dijadikan sebagai bukti.rasanya lepas habis sj dia buat rakaman tu, dia terus halang...

    BalasPadam
  3. patut mau dok bungkus ikat dah letak 3 biji batu simpan kasi ikan makan...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  4. pukimak yg dok gentil biji pegang fon tu tak tau nak call polis ka...

    patut pukimak ni pun mau dok angkat bungkus sekali...

    lagi bertambah bengkak aku dgn pukimak punya pompuan jalang yg mental...

    pejuang hamas...

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online