BREAKING NEWS

Gambar Adiwira Power Ranger kuning kena Gas Pemedih mata..


Masa Bersih 3.0 hari tu.., heboh diperkatakan yang puak Pakatan laknatullah telah mengimport Power Rangers bagi memperkuatkan saf hadapan dorang.. Tapi betul ke 'menatang kuning' tu kuat beb? Ke PDRM lagi kuat dari Sang Power Rangers tu??? Jom kita tengok....


Ketibaan Adiwira pujaan ramai disambut meriah.. Penyelamat kuning ini dikatakan mampu mencairkan hati dan menggoncangkan jiwa seluruh anggota PDRM dan FRU di Dataran Merdeka.. Sang Power Rangers berikrar akan memberikan khidmat sepenuh hati sambil berjihad!!


Ini adalah detik-detik dimana Sang Power Ranger berlari-lari anak sejurus selepas gas pemedih mata dilepaskan.. Kantoi beb..., kelemahan Sang Power Rangers kuning telah dijumpai.. Tak lain tak bukan..., gas pemedih mata PDRM Malaysia... Wohaaa!!!!


Dan ini merupakan saat-saat menyedihkan bagi seekor adiwira pujaan kanak-kanak dibawah umur 10 tahun seluruh dunia.. Sang Power Rangers tertewas dan terpaksa dipapah pulang akibat dari penangan tear gas dari Polis Malaysia..

Tahniah PDRM !!! Power Rangers pun pulang bercucuran airmata dek penangan anda semua!!

7 ulasan :

  1. power rangers kuning tu kan patutnya power rangers perempuan.. nampak sangat songsang nya.. hahahahha

    BalasPadam
  2. ultraman taro2 Mei 2012 4:53 PTG

    power rangers taik kucing..!!dlm tv je power...rupa nye baru kena tear gas lemah seluruh tulang belulang....hahahaha...

    BalasPadam
  3. lagi gambar mirip azmin ali

    http://brobecx.blogspot.com/2012/05/lagi-gambar-azmin-ali-yang-mirip-lelaki.html

    BalasPadam
  4. power rangers kuning ini membuktikan LGBT memang berleluasa dalam bersih dan pakatan rakyat!!! kah kah kah

    BalasPadam
  5. patut la ad kanak-kanak join BERSIH 3.0...rupanya power ranger turun padang. eh? sorang je ke ranger ni?bukan ad 5 rangers sumenye, x ckp syarat ni...

    BalasPadam
  6. ni mcm puki rangers jer...

    pejuang hamas...

    BalasPadam
  7. Pejuang bersih cukup bacoii!

    BalasPadam

About

Blog ini mengandungi penulisan artikel yang berunsurkan..

(Edisi18PL), menyentuh aspek agama, sosial dan politik,
(Edisi18SX), mengandungi unsur seks yang agak keterlaluan,
(Edisi18SG), ada gabungan dua atau lebih unsur ganas, seram dan seks,

Setiap kandungan didalam blog ini hanyalah merupakan satira politik dan juga pojok penulisan peribadi. Jangan ambil serius sangat kalau terasa dipersendakan dan terkena di batang hidung sendiri. Sila bertindak bijak untuk kebaikan diri masing-masing.

Terima kasih kerana berlapang dada sewaktu membaca.
 
Copyright © 2014 MPP Online